2777
2789
عنوان

از بس هزینه ها زیاده مخوام بدون آزمایش باردار بشم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4858 بازدید | 121 پست

به نظر منم بدون ازمایش باردار نشو خطر ناکه بکرد دنبال یه مرکز ارزونتر یا خیری که تقبل کنه هزینه رو  ایشالله که ایندفعه سالمه ومشکلی پیش نمیاد 

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیییزم متاسف شدم     بنظر من این ریسک رو نکن هیچی تلختر از بچه مریض داشتن نیست &nbs ...

مامان منم خیلی سر من اذیت شد ۱۰ سال عذاب کشید واقعا😭😭😭😭

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
کم کم اونجا هم میشه ۵ تومن  اخه از کجا بیاد این همه هزینه تو این بدبختی و بیکاری بخدا نمیدونم ...

زنگ بزن بپرس دولتیه خیلی کم میشه هزینش . بچه گناه داره ریسک نکن روش صبر کن راهی پیدا کن

کم کم اونجا هم میشه ۵ تومن  اخه از کجا بیاد این همه هزینه تو این بدبختی و بیکاری بخدا نمیدونم ...

ببخشید وقتی نتونی ۵ تومن جور کنی بچه رو چجور میخوا بزرگ کنی

بچه خرج داره مگه الکیه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

اخه میدونی بچه ها بنظر خودم اصلا دخترم متابولیک نداشته اخه جواب متابولیک کلی طول میکشه بیاد اینا ی روزه جواب دادن اونم زبونی بچه متابولیک حداقل ی علائمی داره دیگه بچه من سالم سالم بود

خدایا چرا حلما جونم و ازم گرفتی اخه😭😭😭😭

عزیزم این چه ریسکیه؟؟؟؟براتون درصدش زیاده ک باز این اتفاق براتون بیفته

الان این آزمایشو ندین خدای نکرده خدای نکرده بچتون دچار مشکل شد باید یه عمر هزینه های دارو درمان بدید

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
مگه چته    

تو ی تصادف ۴ سالم ک بود کمرم ب شدت اسیب دید باید جراحی م میکردن ولی دکتر گفته بود خیلی کوچیکه برای ۱۰ سال بعد یا بیشتر توو اون ۱۰ سال مامانم واقعا اذیت شد ولی بالاخره راحت شد 😭

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
اخه میدونی بچه ها بنظر خودم اصلا دخترم متابولیک نداشته اخه جواب متابولیک کلی طول میکشه بیاد اینا ی ر ...

چن وقتش بود

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است