2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم خداحفظش کنه.چش بد ازش دور همه چیزش خوبه.خداروشکر.تروخدا برای من دعا کن مشکلم حلشه

ممنون عزیزم انشالله حاجت روا بشی 

اون جاهایی که با قرمز نوشته شده پس چی ؟

ممنون عزیزم انشالله حاجت روا بشی  اون جاهایی که با قرمز نوشته شده پس چی ؟

ببین مال دختر من همین بود.خیلی نگران بودم.دکترش گفت حتی ی عفونت کوچیک مثل سرماخوردگی که حتی شما متوجه اش نمیشید بالا و پایین میشه.اصلا اهمیت پزشکی نداره

دختر۹ ساله.پسرم
عزیزم دخترتون مشکلش چی بوده که آزمایش نوشتن براش؟ مشکل کبدی داره؟ 

ن عزیزم چند ماه پیش بی دلیل کل بدنش کهیرای وحشتناک زد و غده لنفاوی گردنش عفونی شد 

بعداز لینکه خوب شد یک چشمش مژه هاش ریخت الانم موهاش ریزش سکه ای پیدا کرده و خیلی از موهاش ریخته نمیدونم حالا شاید اینا بهم ربطی نداشته باشه

نگران نباش عزیزم مشکلی نداره اون قرمز ها هم مربوط به پلاکت و ایمنی بدنشه که احتمالا یه سرماخوردگی کوچولو داشته بخلطر همونه , فقط آلکالن فسفات بالا بود من اول یکم دچار شک شدم بعدش که گفتی دخترته فهمیدم طبیعیه چون بچه ها تو سن رشد هستن و بخاطر رشد استخوان مقدارش زیاد میشه 

نگران نباش عزیزم مشکلی نداره اون قرمز ها هم مربوط به پلاکت و ایمنی بدنشه که احتمالا یه سرماخوردگی کو ...

ممنون عزیزم خدا خیرت انشالله هرچی میخوای از خدا بهت بده