2777
2789

اون لنفوسیت بالاش احتمالا باعث شده عزیزم تو بعضی بچه ها این اتفاق میفته که وقتی دچار یه عفونتی میشن و ایمنی بدنشون برا مقابله با اون عفونت میره بالا بعد از بهبود عفونت اون ایمنی بدن در تلاشه که بدن رو از عفونت پاک کنه و شاید به سلول های مو حمله کنه که البته اصلاااااا جای نگرانی نیست و بعد از چند روز خودش خودبخود خوب میشه و به روال عادی برمیگرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=133780913]اون لنفوسیت بالاش احتمالا باعث شده عزیزم تو بعضی بچه ها این اتفاق میفته که وقتی دچار یه عفونتی میشن ...[/QUOTEممنون عزیزم 

خدا هر چی میخوای بهت بده که وقت گذاشتی و از نگرانی درم اوردی

[QUOTE=133780913]اون لنفوسیت بالاش احتمالا باعث شده عزیزم تو بعضی بچه ها این اتفاق میفته که وقتی دچا ...

خواخش میکنم عزیزم ممنون , انشالله که همیشه سالم و سلامت باشین هم خودتون هم دخترعزیزتون

فقط عزیزم ببخش برای اطمینان میپرسم , اون غدد کردنش الان خوب شده؟ تو این زمان های اخیر کاهش وزن ناگهانی و شدید , کاهش اشتها , تب و لرز , خستگی مداوم و خارش پوست و اینچنین علایمی نداشته؟