2777
2789
عنوان

بچه کجایید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جووون آبادانی؟؟؟

ها کوکا😎

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نگووووو کوکا تو همشهری مُونی؟ آبودان برزیلتهههههه 😍😎🌴

هاااا.... بزن قدش✋😎

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یزد

جای دیدنی:کوه ارنان   توروستای خودمونه 

سوغات : باقلوا   قطاب   پشششمک   کیک شامی و... 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بندرعباس شهره انبه و رطب و لیمو

انبه مووووخوااااممممم😭😭😭😭

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ما که از سوغاتی چی بگوم براتون از خرماش بگوم از ماهیاش بگوم از میگو بگوم یا ادویه و فلافل و سمبوسه و ...

ولک از پاکورش بوگو

ما که از سوغاتی چی بگوم براتون از خرماش بگوم از ماهیاش بگوم از میگو بگوم یا ادویه و فلافل و سمبوسه و ...

مردم براشونننن😍😍😍😍🙈🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂😂قبلا هم بهت گفتم هم عاشق خودتونم هم شهرتون بهشته😍😍😍😍😍

کی باید جمع کنه این قلب داغونو💔قلب ی دختر ۲۱ ساله سوخت💔