2777
2789
عنوان

بچه کجایید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 80 پست
😂😂😂😂😋😋😋😋

😂😎

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازنا لرستان.

طبیعت شهرمون واقعا زیباست.

تونل برفی

دره تخت و کمندان

دریاچه گهرم که فوق العاده ست جزء طبیعت دورود و الیگودرزه.آبشار بیشه هم عالیه👌👌👌

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
اصفهانم عزیزم سوغات شهرمونم میدونی که گزه   اگه اومدی اصفهان حتما بیا خودم میبرمت جاها دیدنیشم ...

👌👌👌😍😍😍😍عالیه ک

کی باید جمع کنه این قلب داغونو💔قلب ی دختر ۲۱ ساله سوخت💔
قربون لهجتون😍😍ادم روحیه میگیره کنار شماها😍😋

قربونت😎

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مردم براشونننن😍😍😍😍🙈🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂😂قبلا هم بهت گفتم هم عاشق خودتونم هم شهرتون بهشته😍😍😍😍😍

عه آره الان یادم اومد خدا نکنه دور از جونت راستی همه جا باز شده میتونی بیای ماسکو دستکش بزن بیا برا خودت صفا سیتی

ما آبادانیا   

اصفانیم 

گزامونم که معروفسا همدون هم ایشالا که خورده باشین از این سوغات ما

از سی‌سه‌پل و خواجو‌ و پلی مارنون ... هم نگم برادون 

ایشالا اوضاع خب شد وخزین بیاین اصفان

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
ازنا لرستان. طبیعت شهرمون واقعا زیباست. تونل برفی دره تخت و کمندان دریاچه گهرم که فوق العاده ست ...

😍😍😍😍😍😍😍ای جان عالی عالی عالی

اصفانیم  گزامونم که معروفسا همدون هم ایشالا که خورده باشین از این سوغات ما از سی‌سه‌پل و خواج ...

اره خوردیم عالیه محشره😍😍انشالله وضعیت رو ب راه بشه مسافرا همه میان👌👌