2777
2789
عنوان

قلبم درد میکنه

89 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان❤راستش حدودا بیشتر از یکسال میشه که قلبم بعضی وقتا تیر میکشه ولی چنتا نفس عمیق ک میکشم از بین میره...بیست سالمه و پنج ماهه باردارم و الان حدود یک هفته میشه که پشتم یعنی جایی که مستقیم میرسه به قلب درد میکنه و قلبمم گاهی اوقات درد میگیره😲نمیدونم چم شده.میتونه طبیعی باشه؟؟

جلو خم میشم یا از دست چپم زیاد کار میکشم بیشتر میشه دردم.لطفا کمک کنین

مامان سه تا نی نی 😍 مهدی و محمد و فاطمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطرناکه یعنی؟

نه عزیزم چون بارداری برای اینکه خیالت تخت بشه یه دکتر برو

سنی نداری که عزیزم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
پیش اومده براتون؟ اخه همش بیست سالمه😔

بله...پیش اومده...برو دکتر احتمالا بهتون کلرودیازپوکساید بدن..عصبی نشو خوب میشی..فکر و خیال نکن

تا می توانم به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ادامه میدم.....

منم مدتیه اینطورم البته استرس زیاد دارم تپش هم دارم کلا توجهم رفته سمتش شنبه نوبت دکتر دارم توکل بخدا،چندماه پیش هم رفتم اکو و نوار قلب گفت مشکل خاصی نداری،،واسه اطمینان ی چکاب بده ضرر نداره عزیزم گلاب بخور اگ واسه بارداری ضرر نداره من با اب قاطی میکنم میخورم،،رو بالشت هم گلاب بپاش خوبه ارامش میده،،قبل از خوردن گلاب مطمین باش برای بارداری مضر نباشه

واسم با دلای پاکتون دعا کنین
منم مدتیه اینطورم البته استرس زیاد دارم تپش هم دارم کلا توجهم رفته سمتش شنبه نوبت دکتر دارم توکل بخد ...

❤مرسی عزیزم

مامان سه تا نی نی 😍 مهدی و محمد و فاطمه