2777
2789

فرداقراره برم خونه مادر شوهرم تا پسفردا شب بمونیم برای اولین بار همه دور همیم چون این مدتو همه قرنطینه بودیم خیالمون راحته حالا مشکل من هینجاس خواهر شوهر و برادر شوهرای متاهلم همشون بچه کوچیک دارن فقط من ندارم.یه ده ماهی هست سقط کردم.همه زندگیم حسرت بچه شده چجوری فرداشب همه بچه هاشونو شیر بدن من ببینمو عین خیالم نباشه.اگه بچم میموند الان یک ماهه بود.بگین چجوری خودمو آروم کنم نفهمن حال بدمو

وقتی دیدی بچه هاشونو شیر میدن لذت ببر و خوشحال باش با همه وجود چون به زودی خودتم تجربه میکنی انشاءالله

ناراحتی و حسرت دور می‌کنه نعمت رو عزیزم

غصه نخور 

سقط رو منم داشتم و هنوزم بچه ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم قسمتت این بوده انشالله در اینده ی بچه میاری دیگه غصه خوردن نداره عزیزدلم...

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

زیر لب یه ذکری بگو....وقتی دارن شیر میدن نگاشون نکن خب....برو به مادرشوهرو کمک کن خودتو به یه چیز مشغول کن....مطمئن باش سهم توهم محفوظه خدا خوشگل ترین نی نی دنیارو بهت میده....

میشه با قلب مهربونت یه صلوات برام بفرستی؟آموزش زبان با قیمت مناسب
به داشته هات فک کن وراضی باش
🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚