دخترمنم از یک ماهگی تا سه ماهگی شکمش یه روز کار میکرد چندروز کار نمیکرد وای خیلی روزای بدی بود من بهش شربت دکترومیدادم روغن زیتون میدادم وقتی دیگه واقعا اذیت میشد با گوش پاک وماساژ مقعدش کمکمش میکردم دستشویی کنه راحت بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی دل دار داره و گریه میکنه ترنجبین بریز تو آبجوش یه چند دقیقه بزار بمنه یکم شیرینش کن بعد صاف کن بریز تو شیشه بده بخوره بچه من همینجوری بود تا دوازده روز،شکمش کار نکرد همین کارو کردم به نیم ساعت نرسیده شکمش کار میکنه
یه گوش پاک کن رو بکن تو روغن زیتون و در مقعدش آروم فرو کن تا دو بند انگشت میتونی فرو کنی ، اینو دکتر به من یاد داد دختر من هم تو دو ماهگی اونطور شد دارو جواب نداد گفت این کار رو بکن منم کزدم بعد نیم ساعت شکمش کار کرد ، فقط خواهشا اگه جواب گرفتی مداوم این کار رو نکنی ها اونوقت بجه عادت میکنه و ممکنه که تکرار این کار ضرر هم براش داشته باشه
[QUOTE=133729679]من دوبار فقط سر گوش پاکن رو داخل مقعد بردم فایده نداشت یعنی باید بیشتر انجام بدم؟ [/QUOTEبه اندازه دو بند انگشت جا داری ولی بیشتر نه ، گوش پاک کن رو هم تا بالا چربش کن