2777
2789
عنوان

مدفوع نکردن نوزاد

502 بازدید | 30 پست

توروخدا کمکم کنید

بچه م دوماه و نیمشه

7روزه کار نکرده

دکتر بردم شربت داد اگر کار نکرد گفت شیاف گلیسیرین استفاده کن

تا هفته پیش خوب بود، یهو اینطوری شد

چی کار کنم

دخترمنم از یک ماهگی تا سه ماهگی شکمش یه روز کار میکرد چندروز کار نمیکرد وای خیلی روزای بدی بود من بهش شربت دکترومیدادم روغن زیتون میدادم وقتی دیگه واقعا اذیت میشد با گوش پاک وماساژ مقعدش کمکمش میکردم دستشویی کنه راحت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم از یک ماهگی تا سه ماهگی شکمش یه روز کار میکرد چندروز کار نمیکرد وای خیلی روزای بدی بود من به ...

منم با روغن زیتون دوبار مقعدش رو چرب کردم 

انا خبری نیست

باد روده داره 

اما مدفوع نمیکنه درد هم نداره

وقتی دل دار داره و گریه میکنه ترنجبین بریز تو آبجوش یه چند دقیقه بزار بمنه یکم شیرینش کن بعد صاف کن بریز تو شیشه بده بخوره بچه من همینجوری بود تا دوازده روز،شکمش کار نکرد همین کارو کردم به نیم ساعت نرسیده شکمش کار میکنه

یه گوش پاک کن رو بکن تو روغن زیتون و در مقعدش آروم فرو کن تا دو بند انگشت میتونی فرو کنی ، اینو دکتر به من یاد داد دختر من هم تو دو ماهگی اونطور شد دارو جواب نداد گفت این کار رو بکن منم کزدم بعد نیم ساعت شکمش کار کرد ، فقط خواهشا اگه جواب گرفتی مداوم این کار رو نکنی ها اونوقت بجه عادت میکنه و ممکنه که تکرار این کار ضرر هم براش داشته باشه

وقتی دل دار داره و گریه میکنه ترنجبین بریز تو آبجوش یه چند دقیقه بزار بمنه یکم شیرینش کن بعد صاف کن ...

چه مقدار بایدبهش بدم

دیروز اندازه دوتا قاشق چایخوری دادم فایده نکرد

چچقدر بدم

یه گوش پاک کن رو بکن تو روغن زیتون و در مقعدش آروم فرو کن تا دو بند انگشت میتونی فرو کنی ، اینو دکتر ...

من دوبار فقط سر گوش پاکن رو داخل مقعد بردم 

فایده نداشت

یعنی باید بیشتر انجام‌ بدم؟ 

چه مقدار بایدبهش بدم دیروز اندازه دوتا قاشق چایخوری دادم فایده نکرد چچقدر بدم

تقربیا 60سی سی اب باشه بعدم انقد بریز که رنگش پررنگ بشه وغلیظ ف ک کنم همون دو قاشق کافی باشه یه قند کوچولو هم بنداز توش

تقربیا 60سی سی اب باشه بعدم انقد بریز که رنگش پررنگ بشه وغلیظ ف ک کنم همون دو قاشق کافی باشه یه قند ...

فهمیدم ممنون

من منظورم از دو قاشق چایخوری پودر ترنجبین نبود 

کلا از مایعی که درست کردم انقدر دادم خورد

پس باید بیشتر بخوره تا جواب بده

[QUOTE=133729679]من دوبار فقط سر گوش پاکن رو داخل مقعد بردم  فایده نداشت یعنی باید بیشتر انجام‌ بدم؟ [/QUOTEبه اندازه دو بند انگشت جا داری ولی بیشتر نه ، گوش پاک کن رو هم تا بالا چربش کن