2777
2789
عنوان

مدفوع نکردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم كامنتاي بقيه رو نخوندم طبق تجربه ميگم دكتر به من ميگفت چه روزي ده بار چه ده روز يكبار

طبيعيه

نترس

شكمشو با روغن بچه چرب كن و دوراني ماساژ بده پاهاشم آروم تا و باز كن و هي جمع كن تو شكمش

برا دختر من فوري جواب ميداد و گلاب به روت باد معده ش خالي ميشد و مدفوع ميكرد

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
جواب داد دیروز کلی پی پی کرد دوبار خورد ترنجبین ممنونم واقعا 

خواهش میکنم عزیزم اگه دیدی دوباره اینجوری شد بازم بهش بده اگه شکمش کار نکنه ولی دردش کمتر میشه گریه نمیکنه

راستی دور از جون بچت دختر من نزدیک یه هفته هست اسهاله هرچی میخوره 10 دقیقه نشده شکمش کار میکنه نمیدونم چیکارش کنم 

جواب داد دیروز کلی پی پی کرد دوبار خورد ترنجبین ممنونم واقعا 

ببخشید من انقد حرف میزنم خواستم بگم به بچه مرتب قطره پدی لاکت بده به مرور زمان خوب میشه تا دوسه هفته دیگه تا شیش ماهگی این مشکلاتو دارن

خواهش میکنم عزیزم اگه دیدی دوباره اینجوری شد بازم بهش بده اگه شکمش کار نکنه ولی دردش کمتر میشه گریه ...

من شنیدم پدی لاکت برای ضد اسهال هستش و بی بی کر برای میلن کردن شکم

یعنی دکتر گفته

شما فکر کنم باید پدی لاکت بدی من بی بی کر😉

من شنیدم پدی لاکت برای ضد اسهال هستش و بی بی کر برای میلن کردن شکم یعنی دکتر گفته شما فکر کنم باید ...

پدی لاکت کلا تنظیم کنندس هم برا اسهال خوبه هم یبوست و نفخ منم قبل شیش ماهگی دادم به بچم برا نفخش بی بی کر استفاده نکردم