2777
2789
از چهارشنبه پیش تو مدفوعش حس کردم خونه ، رنگ مدفوعش به جای سبز قرمز روشن نارنجی مانند شده بود 

مال پسرمنم نارنجی بود من فکرمیکردم بخاطر آب هویجه آخه معمولا که غذا میخوره تو مدفوعش مشخصه که چیاخورده اما امشب تیره تیره بود سبز پررنگ که به سیاهی میزد 

مال پسرمنم نارنجی بود من فکرمیکردم بخاطر آب هویجه آخه معمولا که غذا میخوره تو مدفوعش مشخصه که چیاخور ...

باید ازمایش بدی . من خیلییی نگرانم . حس میکنم زیر چشمش یک کم کبود شده

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود ❤️ ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل همیشه نیست نه؟ من الان چند روزه غذا زیاد بهش نمیدم بیشتر شیر میخره ، گفتم شاید به غذایی الرژی دا ...

اون نارنجی که نه مثل قبل نیست نمیدونم واقعا بخاطر آب هویجه که این چن روز دادم یا نه 

البته پسرمنم شیر زیاد میخوره کوچولوی شما چن سالشه?پسرم من سه ونیم

اون نارنجی که نه مثل قبل نیست نمیدونم واقعا بخاطر آب هویجه که این چن روز دادم یا نه  البته پسر ...

یک سالشه ، البته الرژی نداشت ، یعنی ممکنه تو این سن الرژی بهم بزنه؟

من نگرانت کردم?ببخش اگه ناخاسته نگرانت کردم گفتم که نمیدونم بهتره دکتر تشخیص بده 

نه عزیزم  ، میدونم ، فقط میترسم تا شنبه که ج ازمایش میاد دیر بشه

نگران نباش ان شاالله که چیزی نیست خداهمه بچه هارو حفظ کنه و مراقبشون باشه

انشالا......بهمچنین پسر شما، عزیزم اگر رفتی دکتر لطفا بیا خبر بده بهم

انشالا......بهمچنین پسر شما، عزیزم اگر رفتی دکتر لطفا بیا خبر بده بهم

سلام گلم امروز صبح پسرمو بردم دکتر گفت تا پنج روز لبنیات نده بهش تا ببینم علت یبوستش چیه پنج روز دیگه باید دوباره برم بهش دوتاپماد یه شربت ملین یه چرک خشک کن دادگفت احتمالا این خون بخاطر زخم مقعده