2777
2789

جامعه بده ولی تک فرزندی بدتره

من تک فرزندم هر سال قبل مراسمات مهم جنگ و جدل دارم ک کجا بریم دوتا جارو بریم از یلدا و ۱۳ و عید و ....

از همه جا بیزارم دیگه

مورد دیگه اشم اینه ک مامانم همه دردو دلاشو ب من میگه دلم غمباد گرفته دیگه روزی ۱۰ بار ب من زنگ میزنه میگه بابات اینجوری کرد اونجوری کرد منم سر زندگیم خالی میکنم جوش میزنم اعصابم متشنج شده همش سرو صدا میکنم دلم میخاد خودمو بکشم دیگه خستم هیج جا نمیتونم حرفامو بگم ن ب شوهرم ن ب مامانم خدایا چرا منو افربدی کاش منم نمیبودم اصن ماامانم نازا میبود بسه دیگه همش جنگ اعصاب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زوج وفرد کنید بابا شنبه یجا یکشنبه یجا

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

زوج وفرد کنید بابا شنبه یجا یکشنبه یجا

اخه بابای من زود قهر میکنه

مادرشوهرمم همینطور هرسال ۲ ساعت یه ور ۲ ساعتم یه ور دیگه میرفتیم

امسال شوهرم گیر داده ک مامانم تنهاس و فلان

خب منم دلم نمیخاد خانوادم ازم ناراحت بشن

اگه مادرت یائسه نشده ازش بخواه بچه بیارن

رحمشو برداشتن پارسال عزیزم همینقدر بگم ک مغزم پر قلبمم حس گرفتگی داره صبح با شوهرمم بحث کردم میخواستم خودمو از پل بندازم پایین دیگه همین ک بزور برمگردوند خونه

رحمشو برداشتن پارسال عزیزم همینقدر بگم ک مغزم پر قلبمم حس گرفتگی داره صبح با شوهرمم بحث کردم میخواس ...

اولا حتما مشاوره برو.

دوما رک ب مادرت بگو باش صحبت کن بش بگو حرفای تو باعث شده من بینار بشم لطفا دگ جلوی من کمتر اه و ناله کن

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

اولا حتما مشاوره برو.دوما رک ب مادرت بگو باش صحبت کن بش بگو حرفای تو باعث شده من بینار بشم لطفا دگ ج ...

مشاوره نمیتونم برم شوهرمم نگه نمیداره بچه رو

نمیتونم بگم روم نمیشه

مشاوره نمیتونم برم شوهرمم نگه نمیداره بچه رو نمیتونم بگم روم نمیشه

۱۴۸۰

معمولا صبح ها بیشتر جواب میدن

مشاوره رایگانه

هرروز زنگ بزن با مشاورهای مختلفی صحبت کن

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

اخه بابای من زود قهر میکنه مادرشوهرمم همینطور هرسال ۲ ساعت یه ور ۲ ساعتم یه ور دیگه میرفتیم امسال ش ...

تو برو خونه مادرت از صبح شوهرت ساعت هشت نه ببره خونه مادرش تورو

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.