الارا_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 991 عنوان ماشین حساب زایمان 6688 بازدید | 58 پست دوستان سوال دارم ازتوناین ماشین حساب زایمان فرزندنت هست، اون تاریخ اخرین روز قائدگی رو میدی میگه مثلا ۲۰ اردیبهشت تاریخ زایمانت هستمیخوام ببینم کسی استفاده کرده و درست بوده ؟ بعد تاریخ زایمانش طبیعی رو میگه یا سزارین ؟ میشه روش حساب کرد ؟؟؟ تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩 1399/02/04 | 01:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگینییییی عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1566 ۳۹ هفته میگن زمان حذودی زایمانه که اونو نشون میده ولی از ۳۶ تا ۴۰ هفته زمان زایمان متغیره در حالت نرمال
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 طبیعی رو میگاون تارخ ینی ۴۰ هفتگیمعلوم نیسس کی زایمان کنی ک من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
پرنیاااان5 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4153 تاریخ طبیعیو میده طبق قاعدگیولی تاریخیکه سونو بهت میده دقیقهبرای من یه روز طبق سونوم عقب تر بود زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
taboos عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 8659 ازتاریخ پریودی 9ماه بروجلویه هفته بهش اضافه کن اینکه کاری نداره
mamyaylin عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 102 من باردارم طبق این برنامه که تاریخ اخرین پریودی رو زدم گفت۲۱اردیبهشت تاریخ زایمان رو ولی امروز رفتم سونو نسبت به وزن جنین زده ۶اردیبهشت حالا نمیدونم دیگه کی میشه😂
الارا_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 991 تاریخ طبیعیو میده طبق قاعدگی ولی تاریخیکه سونو بهت میده دقیقه برای من یه روز طبق سونوم عقب ت ... شما هم طبق این برنامه رفتی؟ یه روز فقط اختلاف داشت؟ تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
الارا_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 991 ازتاریخ پریودی 9ماه بروجلویه هفته بهش اضافه کن اینکه کاری نداره عه چ خووووووب 😂 من میخوام یه جور برنامه ریزی کنم بیوفته برای اخرای اردیبهشت سال دیگه بعد رمضون باشه تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
الارا_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 991 من باردارم طبق این برنامه که تاریخ اخرین پریودی رو زدم گفت۲۱اردیبهشت تاریخ زایمان رو ولی امروز رفتم ... عزیزم به سلامتی❤️ یه سوال بپرسم؟🥰🤦🏼♀️ چون منم میخوام اواخر اردیبهشت سال دیگه باشه میشه بپرسم تاریخ پری رو چون واسه شما افتاد اوایل اردیبهشت تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
taboos عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 8659 عه چ خووووووب 😂 من میخوام یه جور برنامه ریزی کنم بیوفته برای اخرای اردیبهشت سال دیگه بعد رمضون باشه 😉😉خب بایدشهریورباردارشی
taboos عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 8659 عه چ خووووووب 😂 من میخوام یه جور برنامه ریزی کنم بیوفته برای اخرای اردیبهشت سال دیگه بعد رمضون باشه اگه خواستی جنسیتشم بدونی تاریخ تولدتوبده بگم😄😄😄😄
الارا_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 991 😉😉خب بایدشهریورباردارشی شهریور که میشه خردادیییی تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
الارا_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 991 اگه خواستی جنسیتشم بدونی تاریخ تولدتوبده بگم😄😄😄😄 وامگه میشهاز جدول چینی؟۷.۹.۷۰ تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩