2777
2789
عنوان

بچه هام دوقلوان😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 83 پست

مبارکت باشه عزیزم...ان شالله بسلامتی این دوران و طی کنی و کوچولوهای نازنینتو بسلامتی و دلی خوش بغل بگیری

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم مبارک باشه🤝🤝🤝👏👏👏🎈🎈🎈🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉 انشالله هر دو به سلامت به دنیا بیان دعا کن منم ...

انشاالله هرکی به هرچی دوست داره برسه😘

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤

مبارکت باشه😍 انشالله صحیح و سالم میان بغلت 😍

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)

خداحفظشون کنه برات

مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو   تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید،  کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی  خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88
ممنون از تبریکای تک تکتون❤💜🧡💛

ببخشید ک میپرسم شما قدبلندین؟

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏

باورتون نمیشه انقد تاپیک زدم ک دعا کنید مادر شم خسته شدم و این چیزا ولی خب وقتش الان بوده .. الحمدالله

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤