totfarangi76 مدیر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 947 عنوان بچه هام دوقلوان😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 83 پست سلام بچه ها دیروز رفتم سونو ۷هفته و ۴روزم بود گفت دوتا ساک حاملگی ک تو هرکدوم یک جنین باضربان قلب طبیعیه 😍 خیلی ذوق زده ام استرس دارم خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤ 1399/02/03 | 23:58 22 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرد عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 1566 مبارکه به سلامتی بیان بغلت نمیدونم چرا از کسایی که دقلو بارداری بدم میاد حسود هم خودتون تشریف دارین چرا؟ خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒 خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
sarigalin عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 28236 فقط دعا کنید بچه های منم سالم بدنیا بیان ایشالله.چرا سالم نباشن.اصلا نگران هیچی نباش.خدا خودش داده خودش هم مراقبشونه😚😚😚 به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏 لینک حذف تاپیکهای درخواستی
totfarangi76 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 947 مبارکه به سلامتی بیان بغلت نمیدونم چرا از کسایی که دقلو بارداری بدم میاد حسود هم خودتون تشریف دارین عزیزم😍 انشاالله شمام دوقلو باردار بشی مام از تو بدمون بیاد😁😁 خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤
آرامش92 عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 562 متولد ۷۶ هیتی؟ اگه میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید. تازه از پیشمون رفته😭
سوگندee عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1956 بچه های خالم دختر پسرن ولی بچه های داداشم دوتا دخترن اينا دوتا شون داخل يك كيسه بودند ياهمشون داخل دو تا كيسه بودند خدایابابت همه چیز شکر
totfarangi76 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 947 متولد ۷۶ هیتی؟ اره خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤
رادکیا عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 1550 آره سخته ولی خداروشکر بعد ۴سال خدا لطفشو شامل حال ما کرد... خیلی ذوق دارم جنسیتشو بفهمم دعا کن فقط سالم باشن جنسیت مهم نیست ایشالا که سالم و خوش قدم هستن
totfarangi76 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 947 دعا کن فقط سالم باشن جنسیت مهم نیست ایشالا که سالم و خوش قدم هستن انشاالله خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤
سرد عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 1566 آره سخته ولی خداروشکر بعد ۴سال خدا لطفشو شامل حال ما کرد... خیلی ذوق دارم جنسیتشو بفهمم منم بیشتراز شما😍😍معلوم شد. تایپنگبزن تگم کن خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒 خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
totfarangi76 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 947 اينا دوتا شون داخل يك كيسه بودند ياهمشون داخل دو تا كيسه بودند اطلاع ندارم فکر کنم جدا بودن چون ناهمسانن شبیه هم نیستن خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤
گلبرگسیب عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 3072 عزیزم😍 انشاالله شمام دوقلو باردار بشی مام از تو بدمون بیاد😁😁 یه دونه دختر دارم خیلی دوس داشتم دوقلو باردار بشم
totfarangi76 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 947 دوتا کیسه جدا ناهمسان میشن دیگه اره؟؟؟ خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤
loveheart عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 6 وای عزیزم مبارک باشه🤝🤝🤝👏👏👏🎈🎈🎈🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉 انشالله هر دو به سلامت به دنیا بیان دعا کن منم حامله شدم دو قلو بشه خیلی دوست دارم
totfarangi76 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 947 یه دونه دختر دارم خیلی دوس داشتم دوقلو باردار بشم انشاالله به امید خدا خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤