2777
2789

نامزدم کم حرفه داغ ب دلم مونده یبار بلد باشه چتو ادامه بده یبار از حوادث روزش بگه پرحرفی کنه همش من باید حرف بزنم کلافم ازش

کیا این مشکلو دارن چطور کنار میاید باهاش؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی بده که .کاش یکم رو انتخابت فکر کنی.میتونی با مرد خیلی کم حرف زندگی کنی؟اگع میتونی و مشکل زیادی نداری با این قضیه بعدش برید زیر یه سقف

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

واقعا سخته

اصن حرص دربیاره خصوصا من ک دلم میخواد بیشتر حرف بزنیم

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بهتر،دعا کن دهنش گرم نشه خوشش میاد میره پی مخ زنی

اجتماعی بودن و مخ زدن اصلا سنخیتی ندارنا