2777
2789

میخوام برم دنباله کار پرورش قارچ شنیدم گانودرما برای پرورش انتخاب خوبی هست فقط اگر کسی هست که اطلاعاتی در موردش داره ممنون میشم با من در میون بزاره 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

[QUOTE=133691568]اومدم بخونم انگار کسی نیست اطلاعات خودتون تا چه اندازه است؟[/Qتازه فکرش افتاده توی سرم اطلاعاتم زیاد نیست کلاسهای آموزشی ثبت نام کردم هنوز شروع نشده میخوام کسی که خودش تجربشو داشته ببینم چطوره 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله موفق باشی ولی تا جایی ک شنیدم میگن سود خوبی داره

متشکرم 

متخصصان طب سنتی چینی و ژاپنی مصرف منظم گانودرما لوسیدوم را برای بهبود خواب و درمان بی خوابی به دلیل خواص خواب آور شگفت انگیز آن توصیه می کنند. مواد فعال موجود در این نوع قارچ باعث ایجاد آرامش و تمرکز می شود و در عین حال استرس و اضطراب را کاهش می دهد و خوابی آرام و عمیق به شما می دهد.