2777
2789

من ومادرک خیلی فاصله سنی داریم مامانم یه خانم قدیمی هستش و حرف هیچ کسو قبول نذاره 

یه وقتا دروغ میگه و میزنع زیر حرفایی ک زده مثلا چن وقته هی میگه ماه رمضان داره میاد ولی یه باغ نرفتیم تو خونه پوسیدم ال شدم بل شدم منم چن روز پیش بهش گفتم اگ شوهرم پنج شنبه دستش خالی بود میگم میاد میبرتمون بیروت باغ بعد امروزم چن بار گفتم بریم فردا باغ خودمون باغ داریم و سه نفره میخواستیم بریم بعد یه ساعت پیش به شوهرم گفتک فردا بیا یه سر مارو ببر بیرون باغ مامانم پریده وسط حرفم که خطرناکه اونجا نریم و فلان منم بهم بر خورد که چرا قبلش این حرفارو نمیزنه بعد این که من به شوهرم میگم پیش شوهرم منو خراب میکنه کلا همیشه اینجوریه و سیع میکنه خودشو دلسوز نشون بده البته دلسوز و مهربونه ولی خیلی بی ملاحضه هستش همش پشت دامادشه و دختراشو خراب میکنه و شعور و شخصیتش رو میبره زیر سوال داماداشون رو حلوا حلوا میکنه اونام فک میکنن چه توحفه این و سوار گردنمون میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زورم میگیره  پیش شوهرم هی بهم ایراد میگیره هی طرف داماداشه بهشم میگم مامان نکن اینکارو والله مارو زندگیمون خراب میشه بااین کارات میگه همینه ک هست  به جایه این ک اشتباهات دامادشون رو بگه همش حلوا حلوا میکنه

مثلا ما یه داماد داریم که بیست چهار ساعته قیافش اویزونه و‌اخم تخمش زمینو جارو میکنه  به جایه این که بهش بگه فلانی چرا اخم تخم میکتی دختر من چ گناهی کردع ک باید قیافه اویزون تورو تحمل کنه  

هیچی نمیگه اون روز دامادمون میگه من خیلی خستم به جایه این که بگه همه کارها یه سختی داره دیگه تو نون اور خونه ایی و پدر یه تا بچه ای باید به خاطر اونا تحمل کنی برگشته میگه تو به استراحت مژلق نیاز داری عزیزم

مثلا ما یه داماد داریم که بیست چهار ساعته قیافش اویزونه و‌اخم تخمش زمینو جارو میکنه  به جایه ای ...

مامانا برای صلاح دختراشون طرف دامادشونو میگیرن مامان منم همینه میگه من اگه طرف تو رو بگیرمو با شوهرت بحث کنم اون از ما بدش میاد و سر تو خالی میکنه یا نمیزاره با ما رفت و آمد کنی یا تو خونه همش بد مارو میگه و تو رو دق میده و زندگیت خراب میشه واسه همین همش طرف شوهرمو میگیره جوری که یه مشکلی بینمون پیش میاد شوهرم بجای مادر خودش میاد با مامان بابای من حرف میزنه و درد دل میکنه

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
مثلا ما یه داماد داریم که بیست چهار ساعته قیافش اویزونه و‌اخم تخمش زمینو جارو میکنه  به جایه ای ...

مامان من یه دختر عمو داره که مامانش همش طرف دخترشو میگرفت و دامادشو سرزنش میکرد. هر چی دختره میگفت مادرش میگفت حق داری شوهرت غلط کرده اینجور کرده و با دامادش اخم و تخم میکرد و دخترشو بیشتر پر میکرد و انقدر دختره حق بجانب شد و انقدر داماده از خانواده دختره زده شد و رفت و آمدشونو قطع کرد که آخر مشکلاتشو بالا کشید و با دو تا بچه جدا شدن

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت