2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره شده

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

آره من تاحالا 3 یا4 نفرو دیدم گفتن شناسایی شدیم ولغو زدن ورفتن یا با کاربری جدید اومدن😥😥😭😭

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

فکر میکنین اونایی که تند تند قسم و آیه میدن که منو بترکونین یا فلان تاپیکمو گزارش بزنین برای چیه؟

تازه بغیر از دروغهایی که بعضیای دیگه میگفتن

خانمه تاپیک زده بود که متوجه شدم زن داداشم توی نی نی سایته و تاپیک زده که خواهرشوهرم با بجه اش اومده خونمون در حالیکه خواهرشوهره اصلا بچه نداره😁

من اوایل خیلی میترسیدم ولی الان دیگه از خدامه جاری یا خواهر شوهر بشناسدم  چون بعضی از تاپیکمو ا ...

ووووییییی  اونی بشناسه کامل پیگیری می‌کنه ببینه چی میگی خخ  

من چون خودم ی نفرو شناسایی کردم میترسم.بعضی ها ریز و جز مسایل زندگیشون تو تاپیکاشون هست خیلی بده ممکنه شناسایی بشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

من دختر عموم شناختم. به تاپیک درباره شوهر گذاشته بود. خصوصیات شوهرشو گفته بود شک کرد. تاپیک های قبلشو دیدم شناختمش. بهش گفتم  . لغو کرد. با اینکه تاپیک هاش اصلا بد نبودن. ولی بدش اومد من فهمیدم  . خیلی با هم صمیمی هستیم. کاش بهش نمیگفتم. انگار ناراحت شد

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

یه سری یه کاربر گف من عکس خودمو شوهر و بچمو گذاشتم دوست مادرشوهرم شناخته بود رفته بود بهش گفته بود عروست عکسشو میزاره تو سایت 😑

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)