2777
2789

بچه ها من دو روز پیش رفتم فریم عینک خریدم و سفارش شیشه ی نیمه فشرده دادم.تقریبا یکسال پیش برا یه فریم دیگه شیشه همینجا سفارش دادم نیمه فشرده بود .گفتم از همون شیشه میخوام گفت با همون قیمت برات میزارم .دیگه حساب کردم دیروز رفتم تحویل بگیرم دیدم شیشه کلفته ولی آنچنان دقت نکردم.گفت بعد اینکه شما سفارش دادین از کارگاه به ما زنگ زدن که شیشه ها ۳۵ درصد گرون شدن.من پولمو داده بودم و بعد از من شیشه گرون شده.اومده رو عینک من شیشه عادی با همون قیمت زده .به نظرتون چیکار کنم خیلی اعصابم خرده بدم میاد یکی آدمو احمق فرض کنه😖

🤔

می تونستن بهتون زنگ بزنن و قیمت ها رو اطلاع بدن  و  ازتون بپرسن  انتخاب تون  کدوم شیشه ست 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب احمقی بوده، باید صبر می کرد تا بری و ازت بپرسه. یا اگر شماره تماس گرفته بود اطلاع می داد..

احمق نیست .زرنگ بازی درآورده فک کرده من نمیفهمم کا شیشه معمولی زده

🤔

الان قیمتا چجوریه؟من دوسال پیش شیشه های عینکم شد ۱۰۰ تومن.الان یکیش شکسته.چند درمیاد بنظرت؟مال من البته بدون فریمه.شیشه ش سوراخ میکنن دسته رو بهش وصل میکنن

شیمپک چی هست اصلا؟همینجوری گذاشتم😆😐😅
میخوام برم همینو بگن .میترسم دعوام شه اخه تحمل ندارم کسی احمق فرضم کنه

ب هیچ وجه دعوا نکنید

خیلی محترمانه اعتراض کنید  و قانون  کار  رو براشون توضیح بدید  ( اینکه باید تماس میگرفتن و شما رو در جریان قرار می دادن )

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
الان قیمتا چجوریه؟من دوسال پیش شیشه های عینکم شد ۱۰۰ تومن.الان یکیش شکسته.چند درمیاد بنظرت؟مال من ال ...

بستگی داره فشرده شده ۳۰۰ به بالا نیمه فشرده ۲۴۰ اینا

🤔
الان قیمتا چجوریه؟من دوسال پیش شیشه های عینکم شد ۱۰۰ تومن.الان یکیش شکسته.چند درمیاد بنظرت؟مال من ال ...

بستگی ب جنس و نوع شیشه داره

بنده خدایی ،  تو آبان ماه ،  شیشه های عینکش شد ۸۰۰ تومن