آره واقعا آموزش مجازی هیچوقت مثل مدرسه نمیشه دختر من میره چهارم شنیدم درسهای چهارم خیلی سخته غ ...
ای جااانم ..نگران نباش .. همه نگرانی تو رو دارن ... الان داداش خودم پشت کنکوریه ... یه سره تعطیل بودن یا آلودگی بوده یا برف یا به خاطر سردار سلیمانی و ... چیزای دیگه تعطیل بودن هم نهایی داره هم کنکور هیچی به هیچی مفید ۳ ماه نرفته مدرسه
زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم خب بذار بچه داربشی...اگه مریضیه باشه ثبت نام نمیکنم واکسن بلید بزنه بینایی سنجی باید بره عکس ب ...
اخه شرایطش ندارم انشاالله برم خونه خودم بعدا 🙂 اخه ببین فقط بچه شما نیست که یک سال رو هیچ وقت تعطیل نمیکنن شاید فقط مهر تعطیل باشه بعدم ثبت نام کلاس اول تا شهریور وقت داره فعلا عجله نکن شاید تا اون موقع انشالله اوضاع بهتر بشه
زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺