2777
2789

در بدبیناته ترین حالت ممکن سال دیگه تابستون خوش بینانه ترین حالت تا قبل عید

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش جواب مثبت همون موقع داده بودم بهش😔🙁

ببی مارو ب چ وضعی انداختی😢

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
پس اینجوری هیچکس نباید بچه هاش بفرسته مدرسه

اصلا باز نمیشه مدارس با این اوضاع طفلی بچه ها ... من شنیدم این برنامه شاد هم بهونه است برای این که سال تحصیلی جدید هم آنلاینه اگر ویروس اوج بگیره ... 😪

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
اصلا باز نمیشه مدارس با این اوضاع طفلی بچه ها ... من شنیدم این برنامه شاد هم بهونه است برای این که س ...

مهرماه رو میگم گلم‌..بنظرت بچه کلاس اولی که امسال میره اول با برنامه شاد میتونه ؟؟؟نه پایه اولن نمیشه اصلا چه برسه با برنامه شاد

اما من دلم روشنه حالا تا پاییز ۵ ماه مونده انشاالله تا اون موقع اتفاق های خوب بیوفته

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
مهرماه رو میگم گلم‌..بنظرت بچه کلاس اولی که امسال میره اول با برنامه شاد میتونه ؟؟؟نه پایه اولن نمیش ...

اره گلم متوجه شدم مهر ماه میگی ... منم همینو میگم دیگه میگم اگر پاییز اوج بگیره باز نمیشه دوباره... الان خود من معلم پیش دبستانی هستم دلم برای شاگردام یه ذرههه شده هر روز آنلاین درس میدم اما اگه بخواد مهرم باز نشه من روانی میشم زندگیم بچه ها بودن 😪

اره گلم متوجه شدم مهر ماه میگی ... منم همینو میگم دیگه میگم اگر پاییز اوج بگیره باز نمیشه دوباره... ...

اخی عزیزم معلم مهربونی هستی...اگه انلاین باشه کلاس اولی ها چی میشن؟؟؟اونانمیتونن اینجوری یاد بگیرن که..یعنی دخترمو ثبت نام نکنم؟

اره گلم متوجه شدم مهر ماه میگی ... منم همینو میگم دیگه میگم اگر پاییز اوج بگیره باز نمیشه دوباره... ...

عزیزم شنیدم که قراره تو سال تحصیلی جدید فوق برنامه مدارس غیر انتفاعی کنسل بشه و ساعت کاری همه مدارس تا دوازده و نیم بشه درسته؟

عزیزم شنیدم که قراره تو سال تحصیلی جدید فوق برنامه مدارس غیر انتفاعی کنسل بشه و ساعت کاری همه مدارس ...

راستش اینو نمیدونم اطلاعی ندارم ... خدا کنه باز بشه اصلا ما میگیم دو ساعت 😪😪😪 دلمون پوسید به قران 

عزیزم شنیدم که قراره تو سال تحصیلی جدید فوق برنامه مدارس غیر انتفاعی کنسل بشه و ساعت کاری همه مدارس ...

گناه دارن طفلی بچه ها 

اخی عزیزم معلم مهربونی هستی...اگه انلاین باشه کلاس اولی ها چی میشن؟؟؟اونانمیتونن اینجوری یاد بگیرن ک ...

فدات عزیزم 🌷🌷🌷 اخه من بچه ندارم بعدم شهر دور ازدواج کردم غریبم و کسی رو ندارم خیلی سرم گرم بود شوهرمم ساعت ۱۰ شب میاد ... ببین ثبت نام بعد ماه مبارک رمضان هستش خوب؟ ثبت نام بکن اخه معلوم نیست چی میشه که ... فکر نکنم یهو یه سال تحصیلی رو تعطیل کنن بچه ها طفلی عقب میوفتن