2777
2789
عنوان

دندانپزشکی زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 23 پست
😄😄😄 پس خوش اومدی احتمالا از خیلیا چیزا اینجا سردر میاری ک خیلیاشون خوب نیس مثلا رفتار بعضی کار ...

چرا باید بدرفتاری کنن .وقتی همه چیز فقط بصورت پرسش و پاسخ محترمانس ؟؟؟؟،🙄🙄🙄

چرا باید بدرفتاری کنن .وقتی همه چیز فقط بصورت پرسش و پاسخ محترمانس ؟؟؟؟،🙄🙄🙄

حالا اشنا میشی عزیزم خودت متوجه میشی

اینجا بعضی کاربرا

البته خیلیاشون

انقدر مهربونو خوبن ک ادم دوس داره فقط باهاشون حرف بزنه

بعضیام انقدر تند و خشن هستن ک ادم ترجیح میده اصلا نظرشو نگه

چون اگه عقیدت با عقیده ی اون کاربرا  یکی نباشه قورتت میدن

ربطی هم نداره ک محترمانه نظرتو بگی یا چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اشنا میشی عزیزم خودت متوجه میشی اینجا بعضی کاربرا البته خیلیاشون انقدر مهربونو خوبن ک ادم دو ...

اهااااان خب اینجور ادمها تو محیط بیرونم هستن .. اینجام میان دیگههه بستگی به شانسم داره ولی من دوری میکنم و الکی وقتمو با بحث باهاشون تلف نمیکنم ... بقیه هم نکنن بهتره .،😊😊😊😊 

معلومه شما از اون دسته خوباشی 

اهااااان خب اینجور ادمها تو محیط بیرونم هستن .. اینجام میان دیگههه بستگی به شانسم داره ولی من دوری م ...

مرسی عزیزم شما بمن لطف داری

والا من نظرمو فقط میگم بعضی جاها اما چون میبینم تنش زیاده ترجیح میدم دیگه نگم😄

فقط بعضی جاها ک میدونم ممکنه تجربیاتم ب درد طرف بخوره میگم

سلام.بمن معرفی میکنی

دکتر پدرام رحیمی 

خیابون مطهری 

یه شیرینی فروشی هست اسمش پانته آ کنار این شیرینی فروشی یه کوچه هست انتهای کوچه تابلوی مطب به نام کوروش رحیمی اما دو تا دندون پزشک هستند اون جا شما اگر کار زیبایی داری بگو می خوای بری پیش پدرام رحیمی 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
شما خودتون انجام دادید؟تو رو خدا خوب هستن؟قیمتاشو اطلاع داری؟ خیلی استرس دارم

بله انجام دادم کارشون خوبه 

در مورد قیمت چون من چند سال پیش بودم الان اطلاع از قیمت های به روزشون ندارم ولی ایشون و دکتر کاظمی از بهترین های اصفهان هستند 

دکتر کاظمی خیابون توحید مجتمع آسمان هستند ولی من از لحاظ اخلاق و رفتار دکتر رحیمی را ترجیح می دم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»