2777
2789
منم دلم خیلی میخاد این کارو بکنم اما چه فایده زود میره خیلی هم باید هزینه کنی🙁

جدي مثلاً چقد زود

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردار عکستو وقیح اینجاس

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا
عکسمو گذاشتم بعضیا میگن خوبه ولی دوست دارم گونه پر داشته باشم

اون سلیقع ای گلم

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا
عکسمو گذاشتم بعضیا میگن خوبه ولی دوست دارم گونه پر داشته باشم

من نديدم عزيزم ميشه بزاري

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
خاهر مادره اون وقیحو....

🤣🤣حالا تو حرص نخور اون گفته من دیه عکس برنمیدارم دور کار خلافو خط کشیده😂

ولی اعتمادی ب حرفش نیست

خیلی دلم میخاد صورتم پر باشه ولی من به مادرم رفتم صورتم زیاد چاق نمیشه

منم به مامانم رفتم 😓

جواب حرفت نباشه گوخورد بی ناموس😂😂😂

ما يكي از فاميل هامون قرص سپرو و دگزا خورده اقا شده عروسك از بس ناز شده