2777
2789

سلام دخترم ۱۳ ماهشه دیگه شیرمو نمیخوره خیلی حالم گرفته اس دارم افسرده میشم،

از دوماهگی شروع کرد به نخوردن شیر، تا الان فقط تو خواب بهش شیرمیدادم، شب تا صبح بیدار میموندم تا شیر روزش جبران بشه، وزنش کم بود از دوماه پیش بهش شیرخشک هم دادم والان دیگه حتی توخواب هم شیرمو نمیخوره،

رفتم شیردوش برقی گرفتم ولی اونم بی فایده اس، همه تلاشمو کردم ولی دیگه باید باورکنم که دخترم شیرمو نمیخوره😢😢😢😢😢😢😢😔😔😔😔

بازم اگه کسی راهکاری داره بگه انجامش میدم😔

۱۳ماهشه انقد خودتو عذاب نده و همون شیر خشک رو بده بچه بهترم وزن میگیره 

تو این سن اونوردنیا بچه هاشونو اماده از شیر گرفتن میکنن

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

از دواهگی نمیخوره یا دوماه که نمیخوره؟

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۳ماهشه انقد خودتو عذاب نده و همون شیر خشک رو بده بچه بهترم وزن میگیره  تو این سن اونوردنیا بچ ...

واقعا به اینجور دلگرمیا نیاز دارم، اخه همه همش میگن باید تا دوسالگی بخوره

فدای سرت هرچی خورده. خورده. شیرخشک بذار بخوره.  بچه ها فرق دارن حالا ببچه های من شیرخشک دوس ندارن بخورن😁ول کن خودتو ناراحت نکن. همان توی خواب بده.  نمیخواد شب تا صبح بیدارباشی.    بریز توی شیشه بده

آخی عزیزم

از نظر روحی خیلی حس بدیه واسه مادر.

ولی بچه برادر همسر منم از ۱۳ ماهگی شیر نخورد، بعد که بردن دکتر گفته بود که اگه غذای خوب و کافی میخوره هیچ اشکالی نداره.

خیلی بچه ها این مدلی آن.

فقط مولتی ویتامین و آهن رو فراموش نکن

بابا خوش به حالت چه بچه لارجی داری..خودش داره یواش یواش از سینه جدا میشه..میدونی چقدر سخته از شیر گرفتن..منکه پدرم دراومد

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
فدای سرت هرچی خورده. خورده. شیرخشک بذار بخوره.  بچه ها فرق دارن حالا ببچه های من شیرخشک دوس ندا ...

منم بچم شیرخشک اصلا نمیخورد ولی چون وزش کم بود یکماه تلاش کردم تا اخر سر شیر خشک خورد،

کلا تو این یکسال همه کار و زندگی من فقط شده دغدغه شیر

واقعا به اینجور دلگرمیا نیاز دارم، اخه همه همش میگن باید تا دوسالگی بخوره

من دقیقا تا یکماه کمتر از دوسالگیش شیر دادم تا نزدیک یکماه افسرده بودم یک هفته گریه میکردم و عذاب وجدان داشتم و حسابی دلتنگ روزای شیردهی

این که ناراحتی طبیعیه 

به این فکر کن که باشیر خشک تقویتش کنی

وقتتو بذار برای پختن غذاهای مقوی همون خواب شبی که بخاطر شیر دادن تو خواب ازش میگذری کلی انرژی ازت میگیره

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
از دوماهگی بدقلقی کرد ولی تا الان که ۱۳ ماهشه به هرطریقی بهش شیر دادم الان چندروزه که دیگه کلا نمیخو ...

خیلی هم خوبه بهش غذاهای مقوی بده ..قلم گوسفند خرما آجیل خیلی خوبن

بابا خوش به حالت چه بچه لارجی داری..خودش داره یواش یواش از سینه جدا میشه..میدونی چقدر سخته از شیر گر ...

هرچی میگم بیا میمی بخور فقط میاد یه بوس میکنه و لباسمو میندازه پایین😣😣😣😣

از اون دوماه رفلاکس داشته که شیر نخورده ولی حالا هم مهم نیست گذشته  یک سالش هست دیگه خوب نخو ...

خیلی دکتر بردمش گفتن ریفلاکسش خیلی خفیفه نیاز به دارو نیست، ولی کاش اون موقع دارو داده بودم