2777
2789
عنوان

چجوری بچه امو ب خودم وابسته کنم؟

230 بازدید | 43 پست

دخترم پنج ماهشه اصلا انگار ن انگار مادرشم..فقط وقتی گشنش میشه ...کلا هرکس بغلش کنه و از رو زمین برش داره بهش میخنده اصلا یاد منم نمیوفته حتی تو بغل دیگران منو میبینه انگار انگار..خیلی ناراحتم‌..چطوری بخودم وابسته اش کنم؟

وا برا چیته مثه کنه بهت بچسبه...ببخشید بی پرده گفتم

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده وابستگی خیلی خودخواهیه

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
ولی شیرینه که بچت بیشتر از همه میخادت

نه عزیزم کجاش شیرینه بعدا این بچه کلی بخاطر این خودخواهی زجر خواهد کشید 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
چیش خودخواهیه؟ این ک بود و نبودت ب جهنم ب درکه...تو رو قران بگین چیکار کنم بفمه من مادرشم

مگه میشه ندونه عزیز من

عزیزم دختر منم اینجوری بود اینقدر غصه میخوردم وگریه میکردم بزرگتر بشه درست میشه شناختش کامل میشه الا ...

اخه وقتی گشنش میشه براش مهم نی بغل هرکی باشه میره سمت سینه اش...پس بوی مادر و حسaشناخت مادر کجاست...خیلی غصه میخورم