بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا الان بیشتر بچها با مامان هستن بهشون وابستن برن تو اجتماع خوب میشن
جلل خالق بعد شما این رو کجا خوندین
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
اخه وقتی گشنش میشه براش مهم نی بغل هرکی باشه میره سمت سینه اش...پس بوی مادر و حسaشناخت مادر کجاست... ...
عزیزم دخترمنم کلا میرفت بغل مادرشوهرم وخواهرشوهرم فقط به اونا میخندید من خودمو جر میدادمم اصلا انگار نه انگار ولی بزرگتر که شد دیدم برعکس شد الان خیلی وابسته شده خودش درست میشه گلم حرص نخور
من نمیگم متنفر باشه بنظرم شما مطالع کنید به حرف من میرسید
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
من خیلی حساسم بچه دار شدم نمیزارم . سریع میگیرمش میگم اب میخواد دسشویی چک کنم بخوابه غذاش دیر شده شربتش دیر شده فلانه بساره . این قرنطینه هم بهونه کن. فعلا جایی نرو بدون تو عادت کنه
من خیلی حساسم بچه دار شدم نمیزارم . سریع میگیرمش میگم اب میخواد دسشویی چک کنم بخوابه غذاش دیر شده شر ...
من مثل احمقا وایمیسم نگاشون میکنم شاید گریه کنه اصلا ...دوس ندارم ب کسی جز منو مامانم و بابام و بابای خودش وابسته شه..ولی باباشو خیلی دوس داره...راست میگی من خودم باید بگیرمش..اخه بدشون میاد