خیلی زود عصبلنی میشم و داد میزنم ..گاهی میخام انقد بزنمش ..خودمو میزنم..ولی انگار دادو بیدادم داره ب ...
من بچه ندارم ولی داداش کوچیکم اینطوری میکن براش با مبل و چادر خونه میسازم اب شربت میبرم با بسکوییت یا تخم بلدرچین سیب زمینی چیزای مقوی توی خونه میزارم بعد اونجا رو شبیه خونه میکنم میشینه بازی میکن روزی نیم ساعتم تایمِ بازی با گوشیشه . بعضی وقتا هم مثلا سبزی میزارم جلوش پارچه بزرگ پهن میکنم میگم میتونی کمکم کنی؟ اونم همه رو خراب کاری میکن سرگرم میش . براش باب اسفنجی میزارم . بعضی وقتا هم میخوابونمش پشتشو مبمالم . تو خونه میدویه شیطونی کنه میبرمش حیاط خاک بازی کنه خسته شه . تو حموم هم براش چیزای لاکی میزارم یا تشته لاکی رو پر اب میکنم با عروسک بازی کنه اون عروسکو میشوره من اونو . بعدم تنبیهش میکنم از گوشی یا هر چی یا قهر میکنم باهاش داداشتم 4 سالو نیم داره
من بچه ندارم ولی داداش کوچیکم اینطوری میکن براش با مبل و چادر خونه میسازم اب شربت میبرم با بسکوییت ی ...
خدا برات نگهش داره...دختر من پنج ماهشه هنوز حالیش نبس زیاد اینکارا یعنی نمتونه بشینه و اینا...ولی کلا توصیه هات بدردم خورد..من خیلی کار بدی میکنم داد میزنم...واقعا دوس دارم دیگه داد نزنم تا دوسم داشته باشه...گناه هم داره خیلی...ولی من خدا کمکم کنه افسردگیم از بین بره و درست شم ..ممنون عزیزززم ک بهم جواب دادی
خدا برات نگهش داره...دختر من پنج ماهشه هنوز حالیش نبس زیاد اینکارا یعنی نمتونه بشینه و اینا...ولی کل ...
فداتبشم من . بچس گناه دارع اذیت میش نمیفهمه داد چیه . الان برادر شوهرم 12 سالشع اصلا از مامانش نمیترسه با اینک مامانش دستشو با قاشق سوزوند یا زدش . اما باباش تا سرش داد میزنه گریع میکن میگ ببخشید . ب ماماش میگ خفه شو اسب . با اینک من تاحالا ندیدم باباش بزنتش ولی مامانش میزنتش
فداتبشم من . بچس گناه دارع اذیت میش نمیفهمه داد چیه . الان برادر شوهرم 12 سالشع اصلا از مامانش نمیتر ...
واقعا سعی میکنم رفتارمچو اصلاح کنم بقول تو بزرگ شه حساب نمیبره با اینهمه داد و بیداد ..اون گناهی هم نداره ...سر من شلوغه..هزارتا کار ریخته سرم ...اون طفلک نمیفهمه غروب کلی گریه کردم ک چرا داد زدم..چندبارم زدمش اولاش گریه میکرد الان نه...ولی اگه دیگه نزنم و داد نزنم بنظرت درست میشه؟ ک ازم حساب ببره یا اینکه بهموابسته شه؟
فداتبشم من . بچس گناه دارع اذیت میش نمیفهمه داد چیه . الان برادر شوهرم 12 سالشع اصلا از مامانش نمیتر ...
واقعا سعی میکنم رفتارمچو اصلاح کنم بقول تو بزرگ شه حساب نمیبره با اینهمه داد و بیداد ..اون گناهی هم نداره ...سر من شلوغه..هزارتا کار ریخته سرم ...اون طفلک نمیفهمه غروب کلی گریه کردم ک چرا داد زدم..چندبارم زدمش اولاش گریه میکرد الان نه...ولی اگه دیگه نزنم و داد نزنم بنظرت درست میشه؟ ک ازم حساب ببره یا اینکه بهموابسته شه؟ خیلی اعصابم خورده
انشالله خدا بهت کمککنه و دعام کن عزیزم..حالم خوب شه..من بعد چهار سال بچه اوردمو خیلی ام دوسش دارم ..فقط خیلی زود بهم میریزم و بعدش پشیمونمیشم...دعام کن توروخدا