2777
2789
عنوان

چلّم کرده این بشر

138 بازدید | 15 پست

الان 3ماهه از بهمن ماه قرنطینه ایم و ازخونه درنیومدیم بیرون طفلک بچم ازغذا افتاده و بی اشتهای بی اشتها شده.لعنت ب این کرونا.حتی عیددیدنیم نرفتیم خونه مامان بابامون. خو وقتی نمیریم و قرنطینه ایم ینی بطبع کسی هم نیاد.

خواهرم عین خیالش نیس باعالم وآدم رفت وآمداشو کرده دوراشو زده بازارگردی وباآشنا ودوستاش بیرون رفتن.اونوقت امروز اومده خونم زنگ زده بچشو بزار خونم بره با دوستش براخودش عشق و حال و بازار. اولین بارشم نیس. منم اینبارباز نکردم بنظرتون اشتباه کردم؟ الان عذاب وجدان دارم😢

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بفهمونم ک نیاره دخترشو؟ بنظرتون خودش متوجه نیس یا خودشومیزنه ب اون راه ک فقط ب صفاسیتیش برسه؟

گزینه دوم ... چون الان زمین و زمان جاااار میزنه فاصله اجتماعی یعنی نشنیده؟!!!!شنیده خودشو زده ب کوچه علی چپ ... الانم خواسته از تو استفاده کنه برای راحتی خودش یکبار بگو من ب زور بتونم مراقب بچه خودم باشم ب بقیه نمیتونم کمکی کنم 

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
نه. خواهرتون باید شرایط رو درک کنه.خواهرای شوهرمنم همبشه بیرون ودورهمن ولی خونه ماکه خودمونو قرنطینه ...

الان دو هفتس خواهرشوهرم زایمان کرده ماحتی نرفتیم بهش سر بزنیم بخاطر کرونا

گزینه دوم ... چون الان زمین و زمان جاااار میزنه فاصله اجتماعی یعنی نشنیده؟!!!!شنیده خودشو زده ب کوچه ...

بچشو بهانه میکنه میگه دلتنگ بچته .میگه میخام برم اونجا با دخترخالم بازی کنم.

حالا تو این کرونا دوبار اورده گذاشته خونم.خودش نمیادتو.از دم درمیفرستتش داخل میگه یموقع نگین کرونا اوردی. دیگه حالیش نیس کرونا باشه دور از جان همو دخترشم میتونه ناقل باشه خو.

بچشو بهانه میکنه میگه دلتنگ بچته .میگه میخام برم اونجا با دخترخالم بازی کنم.

بگو نه عزیزم بچه خیلی چیزا میخاد مگه قراره هر چی خواست همون بشه ...

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
بگو نه عزیزم بچه خیلی چیزا میخاد مگه قراره هر چی خواست همون بشه ...

بنظرت چجوری بگم بهش ک ناراحت نشه؟ آخه ازمن خیلی بزرگتره و رابطمون صمیمی نیس راحت نیستم زیاد باهاش

بنظرت چجوری بگم بهش ک ناراحت نشه؟ آخه ازمن خیلی بزرگتره و رابطمون صمیمی نیس راحت نیستم زیاد باهاش

بگو خواهر جان بهتره بچه اینجا نفرستید چون حقیقتش یه کم سختمه ... حوصله شلوغکاری چندتا بچه رو ندارم یا بگو شوهرم کلافه میشه اعصابش بهم میریزه... 

خواهر من یه مدت اصرار میکرد دخترشو ک حوالی ۹ یا ۱۰ ساله بود و بفرسته خونه ما چند روز منم اون موقع بچه دار نشده بودم و میدونم شوهرم بدش میاد راحت گفتم خواهر شوهرم خوشش نمیاد گفت وااا و یعنی چی و ... گفتم بهرحال همینه ... دلخور شد و .. بعد چند وقت بلاخره کنار اومد

بگو خواهر جان بهتره بچه اینجا نفرستید چون حقیقتش یه کم سختمه ... حوصله شلوغکاری چندتا بچه رو ندارم ی ...

مرسی گلم بابت راهنماییت. 😘 آره همینو میگم واقعام شوهرم کلافه میشه آخه همیشه میگه چه معنی داره بچه بدون مادرش جایی بمونه

مرسی گلم بابت راهنماییت. 😘 آره همینو میگم واقعام شوهرم کلافه میشه آخه همیشه میگه چه معنی داره بچه ب ...

عزیزم اون خونه هر دوتونه و اونم دوست داره تو خانه اش آسایش داشته باشه بهش حق بده و ب خواهرت بگو اذیتیم خواهر لطفا دیگه بچه اینجا نفرست مسئولیت زندگی هر کس با خودشه