2777
2789
عنوان

نوزاد کولیکی و نفخی

315 بازدید | 20 پست

بچه ها پسرم دوماه و یک هفتشه اصلا بهتر نشده،کولی از،شربت گریپ و پدی لاکت بهش میدم اصلا بهتر نمیشه حتی یک ساعتم خواب نداره فقط جیغ میزنه از خواب میپره،بخدا دیگه بریدم ،ماساژ میدم پوشکش باز میذارم ک پی پی کنه ولی اصلا اروم نمیشه ،همشم دکتر فوق تخصص میبرم فقط یکی تو شهرمونه اونم میگه تحمل کن خودتم گریه میکردی،شما چیکارمیکردین ک اروم بشن تجربه هاتون در اختیار منم بذارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بنده خدا شبا ی سره بغلم بود راه می‌بردم تا 4 ماه همین وضعم بود هیچی هم آرومش نمی کرد

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

قطره ایزی کول بده 

همیشه هم یکمی از کرم پاشو بزن به مقعدش 

هل با نبات دم کن یه قاشق کوچیک بده

از گهواره استفاده کن راحت میشی

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

خودت لبنیات میخوری؟؟؟ اگه میخوردی دیگه لب نزن.حبوبات هم همینطور

قطره دایمیتیکون بچه منو آروم میکرد فقط.کولیکز و گریپ و اینا میدادم فقط بیشتر جیغ میزد.خواب نداشت که.

بچه رو هم به صورت عمودی بگیر و بالا پایین حرکت بده اینجوری بهتره

تا ۳ماهگی خوب میشن معمولا.دختر منم همینجوری بود

کیسه اب گرم میذاشتم براش

وقتی اروم بود با روغن زیتون شکم پهلو و پشتشو چرب میکردم و میبستم با شال یا پتوی نازک

قطره کولیف هم خوبه 

با صدای اب و سشوار هم دختر من اروم میشد

ولی در کل باید دورش بگذره

برای من دکتر اینا رو قدغن کرده بود، 

چای و قهوه، نوشیدنی گازدار، غذای سرخ شده، ادویه، گوشت گوساله، لبنیات گاوی، حبوبات، سیب زمینی، ماکارونی، سبزی چه خام چه توی غذا

پیاز غذا رو هم درسته می‌انداختم بعد هم می‌انداختم دور، ماهی و میگو هم تجربه خودم بود که هروقت میخوردم دخترم تا صبح جیغ میزد 😢

پسر من دقیقا مثل بچه شما ولی خیلی بدتر تا ۴ماهگی ایطور بود بعدش بهتر شد گریه هاش درحد یه بچه نق نقو شد😂ولی تا الان ک ۳سال و نیمش هست همش بهونه میاره و الکی‌گریه میکنه،برا بچت سشوار روشن کن‌ اروم‌میشه

اخرش 
خودت لبنیات میخوری؟؟؟ اگه میخوردی دیگه لب نزن.حبوبات هم همینطور قطره دایمیتیکون بچه منو آروم میکرد ...

اینا رو ک گفتی نمیخورم عزیزم،واسه خوابیدن تو کریر میذارم زمان شیر دادنم نیمه نشسته بهش شیر میدم

برای من دکتر اینا رو قدغن کرده بود،  چای و قهوه، نوشیدنی گازدار، غذای سرخ شده، ادویه، گوشت گوس ...

اینا رو نمیخورم ولی دیگه بعضی وقتا از بی غذایی شیر کم میارم،شما چی میخوردی؟