2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین مژه بچم

109 بازدید | 10 پست

خانوما دخترم 11 سالشه امروز من که رفتم سرکار و اون پیش مامانم بود رفته ارایش کنه یه زره ریمل زده بعد الان همش میگه چشم میخاره مژه م میخوارع چیکار کنم؟

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پماد و قطره ی استریل چشمی بگیر هر شیش ساعت بریز تو چشمش

روزگارم به دوری از مرد های زندگیم گذشت ،پدرم ،برادرم ،عشقم شوهرم و پسرم خدایا هرجای دنیا که هستن مواظبشون باش        هر وقت که بودی همه چیز قشنگ شد.       تا وقتی که چیز هایی که برای بقیه اتفاق افتاده برای شما اتفاق نیفتاده  در موردشون قضاوت نکنید       
دختر داری دوست پسرم داری🤔 ببخشید بی ربط بود😁

طلاق گرفتم

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم