2777
2789

سلام خانوما. من ۲۳اسفند آخرین پریودم بود. ۲۸فروردین بیبی چک زدم کامل مثبت شد، ۳۰ام تیتر بتا دادم که اونم مثبت بود ۷۸۰بود.امروز رفتم دکتر گفت طبق پریودت ۵هفته و ۴روز هستی. گفت سونو انجام بدم فقط ببینم کیسه حاملگی رو میبینم. که چیزی ندید😭😭😭😭 گفت شاید خارج رحمی باشه. دوباره برام تیتر بتا نوشت گفت اگه دو برابر شده باشه یعنی خوبه. و لقاح دیر انجام شده

البته پریودمم نامنظم هست. لکه بینی و اینا هیچی ندارم فقط گاهی زیر دلم درد میگیره😢😢نظرتون چیه؟ دارم دیوونه میشم😭😭😭

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

منم خودمم گیجم😔

سلام دلبندای مامان ❤️ میدونین چندوقته من و باباتون انتظارتونو میکشم؟؟؟ میدونید چقد ماها گذشت وما هر ماه منتظر بی بی چک مثبت بودیم! همه فکر میکنن باید حتما بچت کنار باشه تا اسمت یه مادر باشه، اما همه ی کسایی که منتطرن هم مامانن، مامانای مهربونی که دلشون پر میکشه برای نگاه کردن به بچه ای ک از گوشت استخون خودشونه.. باور کنید همه ی ما مادریم! ما ها مادریم ک شبها خواب نی نی میبینیم. صبج که بلند میشیم دلمون برای خوابمون تنگ میشه😞 ما ها هم مادریم ک خیال میکنیم بچه ها خونه رو گذشتن رو سرشون و منتظرن باباشون ا سرکار بیاد و باهاشون بازی کنه... ماها همه مامان های منتظری هستیم ک امید داریم به روزی ک  صدامون بزنن وما باعشق بگیم جان  مامان(-:❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه😥😭

نمیدونم باردارم یانه😔 بی بی چکمو بیاببین😔تو تایپکم

سلام دلبندای مامان ❤️ میدونین چندوقته من و باباتون انتظارتونو میکشم؟؟؟ میدونید چقد ماها گذشت وما هر ماه منتظر بی بی چک مثبت بودیم! همه فکر میکنن باید حتما بچت کنار باشه تا اسمت یه مادر باشه، اما همه ی کسایی که منتطرن هم مامانن، مامانای مهربونی که دلشون پر میکشه برای نگاه کردن به بچه ای ک از گوشت استخون خودشونه.. باور کنید همه ی ما مادریم! ما ها مادریم ک شبها خواب نی نی میبینیم. صبج که بلند میشیم دلمون برای خوابمون تنگ میشه😞 ما ها هم مادریم ک خیال میکنیم بچه ها خونه رو گذشتن رو سرشون و منتظرن باباشون ا سرکار بیاد و باهاشون بازی کنه... ماها همه مامان های منتظری هستیم ک امید داریم به روزی ک  صدامون بزنن وما باعشق بگیم جان  مامان(-:❤️
الان دیوانه شدن چیه این وسط  خب برو تیتر بده تکلیفت معلوم بشه

تیتر دادم. فردا ظهر آماده میشه😞😞😭

منم هفته ۵ رفتم ...فقط ساک بود ...هیچی دیده نشد...اما هفته ۷ رفتم همه چیزش دیده شد و قلبشم میزد ...ن ...

عزیزم خداروشکر. خب من همون ساک هم ندید گفت هیچی معلوم نیست😞نمیدوم چیکار کنم. توروخدا دعا کن برام

بچه ترو خدا بیاید تایپکم نظربدید😔