2777
2789

والا بخدا  دلم رشته پلو میخواد اما گوشت چرخ کرده نداروم  ((عنوان رو شوخی کردم نوووووش جونتون باشه ))هعی 

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشمزه میشه با گوشت قلقلی من خیلی دوست دارم یک جعبه رشته دارم از زنجان اوردن برام😊

بیا برا منم ببر   والا انقد ک تنبلیم میاد درست کنم 

ترکا یه نوع رشته پلو دارن توش برگه زردآلو میزنن بهش میگن قابلی 

طعم متفاوتی داره 

گاهی فقط خودت میفهمی ؛                                        دیگه اون آدم سابق نیستی !
ماکارونی بذار ،لوبیا پلو ،سیب زمینی سرخ کن چرخ کرده هم تو آب بذار بپزه توش چرخ کرده هم اضافه کن بعد ...

تعش اسهال نشه 

این همه قاطی پاتی بخوره

گاهی فقط خودت میفهمی ؛                                        دیگه اون آدم سابق نیستی !
ترکا یه نوع رشته پلو دارن توش برگه زردآلو میزنن بهش میگن قابلی  طعم متفاوتی داره

یا خدا نخوردم   کلا میشه خالی درست کرد کاش ی چوب جادو بود میزدی شام لذیذ میاورد والا بخدا خخ

یا خدا نخوردم   کلا میشه خالی درست کرد کاش ی چوب جادو بود میزدی شام لذیذ میاورد والا بخدا خخ

شتر در خواب بیند پنبه دانه 

دنیا رو شکم می چرخه 

تو برو دنبال چوب جادوت بگرد 

ماکارونی بذار ،لوبیا پلو ،سیب زمینی سرخ کن چرخ کرده هم تو آب بذار بپزه توش چرخ کرده هم اضافه کن بعد ...

چرخ کرده ام تموم شده پرستو جون   لوبیا پلو دیشب بود ماکارانی نهار البته فقط ماکارانی با رب 

والا ادم نمیدونه هر روز چی درس کنه اه خسته شدم هزار تا کار خونه کنی ولی یکی واست غذا درس کنه منم حوصله نداشتم قیمه و گوجه درس کردم با خیار ماست

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان
شتر در خواب بیند پنبه دانه  دنیا رو شکم می چرخه  تو برو دنبال چوب جادوت بگرد

گشتم نبود نگردنیس 

نمیدونم والا ادم ی وقتایی بمیره از گشنگی حال غذآ  درست کردن نداره