2777
2789
عنوان

اهل کتاب

142 بازدید | 25 پست

کیا اهل کتاب و کتاب خوندنن ..بیاین ی کتابی بهم معرفی کنین 

برای اینکه همسرم قدرت طلبه یعنی اگ‌ برا خانوادش یکاری کنه خیلی تمجیدش میکنن اونم‌کیف میکنه ولی خودم بلد نیستم اگ کتاب خوب بلدین معرفی کنین لطفاااااااااد

خدایا شکرت 

بعضی چیزا ذاتیه 

کتابای روانشناسی یه شور و هیجانی به آدم میده که بعدش فکر میکنی خوب دیگه من میرم و دنیارو فتح میکنم چه چیزای خوبی یاد گرفتم بعدش میبینی نه تو عمل نشد ......و فقط شور و هیجان کاذب بود

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب خودت باش دختر اثر ریچل ھاریس 

سہ جلدیہ

کتاب خوبیہ 

اعتماد ب نفستو میبرہ بالاااا وخیلی چیزا یادت میدہ ☺

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃

کتاب نمیخاد ک حمایتش کن قربون صدقش برو کافیه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

کتابی ک مطلقا به این موضوع بپردازه یادم نیست

ولی اگه اینستا داری یه پیج هست سرچ کن راه ارامش میادبالا تو اون  برای سیاست خانوما خیلی خوبه

گروه نارنجی                                                وزن اولیه۹۸🧡وزن فعلی۸۷ 🧡وزن هدف۷۳🧡
حمایت خوشگلم نہ ھمایت☺

اره مخم پوکید خودم ادیت کردم

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

اگه واسه این مشکلت کتاب میخوای من پیشنهاد میدم کتاب نخونی براش! سخنرانی های دکتر حبشی رو گوش کن علی الخصوص کلید مرد در این زمینه ای که گفتی هستش!( البته تو پرانتز بگم من دکتر حبشی رو قبول ندارم به نظرم زن ستیزه) ولی این مشکل تورو راحت حل میکنه قول میدم!

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              
واقعااااا یعنی امیدی نیس😔

چرا حتما میتونه کمکت کنه ت

اصلا نا امید نشو تلاش و اراده زیاد میخواد که شخصیت خودتو عوض کنی....

نمیتونی از همسرت تعریف کنی؟

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
اگه واسه این مشکلت کتاب میخوای من پیشنهاد میدم کتاب نخونی براش! سخنرانی های دکتر حبشی رو گوش کن علی ...

اونم گوش کردم پیجی چیزی نداره این دکتر حبشی.؟

خدایا شکرت