2777
2789
عنوان

بچه ها اسیر شدم باردارا بگین

506 بازدید | 34 پست

بچه ها نمیدونم چیکار کنم 5 روزه عقب انداختم همش دلم فسنجون میخواد میخورم با پلو سیر میشم دوباره انگاز نخوردم میخوام باز همش دلم میخواد چیزای ترش بخورم اصلا هم تلقین نیست بخدا ناهار پختم گذاشتم رو گاز دوباره مرغ در اوردم مرغ ترش کنم میخورم اروم میشم دوباره انگار یکی داره میخوره بهم نمیده بی بی هم 3 روز پیش منفی بود وای الانم دلم داره غش میره میخوام رب انارخالی بخورم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢کمکم کنین چی کنم هیچ علایمی ندارم فقط روز موعدم درد شدید پریودی داشتم نوار گذاشتم ولی فقط ترشح شد اصلا لکه هم نشدم سینه درد و هیچی ندارم حالت تهوع اینا هم اصلا هیچی ندارم فقط و فقط ترشح ک پدمیزارم

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من وقتی نزدیک پریودمه اینطوریم همش گشنمه انگار یه هفته هیچی نخوردم

سرویس اشپز خانه گلمنگلی با بهترین کیفیت و کمترین قیمت اماده سفارش گیریه❤❤❤❤با کلی پارچه ی متنوع و خوشگل و کلی مدل جدید🎈🎈🎈بعلت شروع پیج بین ۲۰۰نفر اولی ک فالومون کنن تو اینستا قرعه کشی میشه و به ۵ نفر جایزه های گلمنگلی میدم _golmangoli_kitchen_@

ببین دوست من ماه دوم بارداری بی بی چکش منفی شد😂 ماه اولم لکه بینی داشت که نفهمید 😃 انشالله خیره استرس نداشته باش آزمایش بده قطعیه

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
اب انار چی؟؟

کلا سه ماه اول بارداری توی خوردن هیچی تفریط نکنید

ولی میدونم رب انار زرشک زعفرون

ادویه های گرم

گلاب 

گل گاوزبون

اب هویج

جگر

اینطور چیزا خوب نیست بخورید زیاد

اونم فسنجون که پر از گردو و رب اناره خیلی خطرنلکه

اب انار اگه یه کمی بخوری عب نداره زیاده روی نکن

کلا سه ماه اول بارداری توی خوردن هیچی تفریط نکنید ولی میدونم رب انار زرشک زعفرون ادویه های گرم گل ...

فسنجون پر از رب انار نیس ک میترسونیش

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊