2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده یه لحظه میایین کمکم کنین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 53 پست
خب چرا دروغ گفتی؟

به خاطر اینکه نیان دیگه

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت خیلی اشتباه بوده

زنگ بزن بگو پام درد میکرده میخواستم برم بیمارستان ولی حالا بهتر شده تشریف بیارید

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
باورنمیکنه پات دردمیکنه؟

میکنه ولی میگه وظیفته

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
کارت خیلی اشتباه بوده زنگ بزن بگو پام درد میکرده میخواستم برم بیمارستان ولی حالا بهتر شده تشریف بیا ...

آخه دلمو خیلی شکستن

آخه دلمو خیلی شکستن

بسپر ب خدا

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
الان بهش پیام بده یه موقع نزن ب سرش ب اونا بگه بخدا یاد این فیلمای طنز افتادم😂😂

نه نمیگه بهشون

نه یه روز نمیان تا 1 هفته اینجام پدرشم پیره همه جامو کثیف میکنه بعد رفتنشون باید کل خونه رو تمیز کنم

شما میرید چند روز میمونید؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

فکر کنم اینو بهونه میکنه طلاقم بده

یه هفته مهمون داری ادم سالمدمریض میکنه جه برسه به کسی که پاش هم دردمیکنه ولی رواعتمادشوهرت کارکن مثلابهش میگفتی گفتم پام شکسته مامان جان خوب شدم دعوتتون میکنم به شوهرت هم میگفتی خداکنه زودترخوب بشم بگم بیان زبون داشته باش خواهرمن جمعه خواهرشوهرم اومدخونمون پام دردمیکردخیلی اذیت شدم برای غذاکه تشکرکردگفتم نوش جان جای مامان خالی اخه مریض بودنتونسته بودبیادمنم خدایی خورش گذاشته بودم برای خودمون وکاری برای خواهرشوهرم نکردم ولی اونم می اومداذیت میشدم هرچنداخرش هم مجبورشدم برم تزریق کنم توزانوم

خب دعوتشون کن بیان ولی در حد معمول پذیرایی کن .همسرتونم همین یه پدرو مادر رو داره درکش کنین

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
فکر کنم اینو بهونه میکنه طلاقم بده

والا کارت خیلی زشت بود

نمیشه که هیچوقت نیان

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀