2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده یه لحظه میایین کمکم کنین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 53 پست
الهی الهی  اگه صلاحه خدا بهتون بچه سالم بده

مرسی فدات شم

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
سی ساله اینطور  بوده هر وقت اومدن فقط دعا کردم زود تر برن که دعوا وناراحتی ایجاد نکن چون زیاد ب ...

اینام این طورین میان میمونن وقتی رفتن شوهرم عوض اینکه بگه دستت درد نکنه دعوا راه میندازه

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو طلاق بده ببینم چه جوری میده

بعضی مردا بخوان لج کنن وخودشون رو قوی نشان بدن این کار رو میکنن نباید کاری کرد که سر لجبازی بیفتن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
اینام این طورین میان میمونن وقتی رفتن شوهرم عوض اینکه بگه دستت درد نکنه دعوا راه میندازه

دقیقا قبلنا تو خونه خودم باهام دعوا میکردن شوهرم هم پشتشون بود وآتش بیار معرکه ولی کمکم اوضاع بهتر شد 

بعصی اخلاق هارو ما نمیتونیم عوص کنیم ولی زمان همه چیز رو درست میکنه  روزی میزسه که  خیلی ضعیف شدن و قدرت دخالت رو ندارن    

درکت میکنم.... نمیدونم چرا بعضی پدرمادر فک میکنن بچه هاسون ک ازدواج کردن وصاحب خونه زندگی شدن دیگ ح ...

یه سری ادما این جورین  ولی ما فک کنیم که اگر پدر ومادر خودمون هم بودن این طور رفتار میکردیم  یا عروسمون مثه ما رفتار کنه دوست داریم کارش رو   

یه سری ادما این جورین  ولی ما فک کنیم که اگر پدر ومادر خودمون هم بودن این طور رفتار میکردیم &nb ...

قرارم نیس هرپدرمادری تو زندگی بچه ش هر دخالتی خواس بکنه و از اون عروسم انتظار داشته باشن همیشه خوب باهاشون برخورد کنه

منم خونه مادر شوهرم زندگی میکنم خواهرشوهرم میاد خونه مون اصلا کار نمیکنه ولی خداییش مادد شوهرم خیلی خوبه ولی دخترش اصلا یه استکان م به قول شما برنمیداره همه کارارو خودم و مادرشوهرم میکنیم بعضی وقتا دلم میخواد خفه ش کنم میریم خونشونم خودمون باید پاشیم کار  نبم 

⁹⁸/¹/¹⁰💍P❤R