مادر شوهرم زنگ زد میخواییم بیاییم خونتون منم به دروغ گفتم پام پیچ خورده بیمارستانیم اگه بیان 1 هفته می مونن خودشم 3 نفرن برادرشوه رمو مامان و باباش منم واقعا پام درد میکنه باید 24 ساعته ازشون پذیرایی کنم مادر شوهرم حتی یه تکونی به خودش نمیده که یه استکانو از رو زمین برداره من باید مثل کلفت جلوشون کار کنم حالا شوهر میگه غلط کردی بهشون گفتی پام شکسته باید میگفتی بیایین قدمتون رو چشمم حالا میگه یا باید بیان یا فردا طلاقت میدم چیکار کنم حالم خیلی بده
خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دوست من حق داری اما خودتو بزار جای همسرت بلاخره بعد از یک هفته میرن پس اون عروسی طفلی که باید از پدر یا مادر شوهر دائمی مراقبت کنن چی حالا یک هفته به سختی واست میگذره باز میدونی جلو شوهرت رو سفیدی
مادر بودن🧑🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖
فامیل شوهر من هم همینطورن بیان معلوم نیس کی برن ولی عمر ادما خیلی زود میگذره الان دیگه همه گرفتار شدن بیان ۲وعده بیشتر نمیمونن من که کنار اومدم وتحمل کردم
نمیدونم چرا بعضی پدرمادر فک میکنن بچه هاسون ک ازدواج کردن وصاحب خونه زندگی شدن دیگ حق دارن هر وقت میخان برن بمونن... دخالت کنن...تیکه بندازن درقالب نصیحت....