2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده یه لحظه میایین کمکم کنین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 53 پست
شما میرید چند روز میمونید؟

مادر شوهرم یه شامم نمیده بهمون با دعوا یه چایی میده یکی دو ساعته

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسپر ب خدا

عزیزم بگو پام درد میکرد ولی شما تشریف بیارید ولی اگه میشه کمی کمکم کنید  مادر شوهر رو زبون بگیر که کمکت کنه نمیشه که قطع رابطه کرد کمکم یاد میگیره جایی رفت زیاد موند پاشه وکمک کنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
آخه دلمو خیلی شکستن

دوست من حق داری اما خودتو بزار جای همسرت بلاخره بعد از یک هفته میرن پس اون عروسی طفلی که باید از پدر یا مادر شوهر دائمی مراقبت کنن چی حالا یک هفته به سختی واست میگذره باز میدونی جلو شوهرت رو سفیدی

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
والا کارت خیلی زشت بود نمیشه که هیچوقت نیان

من میگم بیان فقط یک روز بمونن برن

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
نه یه روز نمیان تا 1 هفته اینجام پدرشم پیره همه جامو کثیف میکنه بعد رفتنشون باید کل خونه رو تمیز کنم

من فقط یروز مهمون دشته باشمم همه جارو باید تمیز کنم 

در کل کارت بد بود 

فردامون از امروز دیروزتره...

خدایی خانواده همسرم خیلی درکم میکنن

همسر و بچه هامم خوبن

فقط خودم عصبیم ک اونم یک هفته دنبال راهکارم

برام دعا کنید بخاطر اعصاب ضعیفم خواب ندارم

برا همین سر بچه های بیچاره ام داد میکشم

شمام همتون منو گناهکار کردین

مگه با هم مشکل دارید

آره داریم به خاطر بچه دار نشدن کارمون چند بار به طلاق کشیده دیگه روش باز شده

فامیل شوهر من هم همینطورن بیان معلوم نیس کی برن ولی عمر ادما خیلی زود میگذره الان دیگه همه گرفتار شدن بیان ۲وعده بیشتر نمیمونن  من که کنار اومدم وتحمل کردم

درکت میکنم....

نمیدونم چرا بعضی پدرمادر فک میکنن بچه هاسون ک ازدواج کردن وصاحب خونه زندگی شدن دیگ حق دارن هر وقت میخان برن بمونن... دخالت کنن...تیکه بندازن درقالب نصیحت....

بیشتر منظورم خونواده شوهر خودم بود....

فامیل شوهر من هم همینطورن بیان معلوم نیس کی برن ولی عمر ادما خیلی زود میگذره الان دیگه همه گرفتار شد ...

سی ساله اینطور  بوده هر وقت اومدن فقط دعا کردم زود تر برن که دعوا وناراحتی ایجاد نکن چون زیاد بمونن شروع میکنن به ایراد گرفتن

اخه شما مگه یه تاپیک نزدی نوزاد33روزه دارین؟؟

اون مال خواهرمه