2777
2789
عنوان

وای ک چقدر متاهلی خوبه قدرشو بدونید خیلی خیلی حال میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 96 پست

اینکه ی عده متاهلا اینجا ناله می کنن و الکی به مجردا میگن ازدواج واسه چی می خای غلطه.. خودشون بازم برگردن ازدواج می کنن

ولی فکر نکن متاهلی همش خواستن و شیرینی و.. هست..

تازه اگررر ازدواج ازدواج درست و عاقلانه ای باشه، روزهای خوب و شیرین داره روزهای سخت و پرچالش هم داره

مهم این هست که با این شیرینیها و سختی ها رشد می کنیم و کامل تر میشیم

متاهلی عالیه عالی به شرط اینکه مرد جیبش پر پول باشه خوش اخلاق مرد

آره خیلی سخت شده زندگی ها ولی بازم برای دونفر من فکر میکنم میگذره ولی وقتی بچه باشه خیلی خیلی سخت تر میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم روی واقعیشو باید نشون داده باشه تو این هفت سال ک مخصوصا هرروز تقریبا میبینمش

نه اصلا قابل مقایسه نیس میشناسم کسایی که یازده سال تو رابطه بودن و خوش و خرم .بعد اینکه ازدواج کردن سه ماه نکشید جدا شدن

اینکه ی عده متاهلا اینجا ناله می کنن و الکی به مجردا میگن ازدواج واسه چی می خای غلطه.. خودشون بازم ب ...

آخ ک خیلی قبول دارم حرفتونو اینجا ک میرسه میگن اخه بده خوب نیستش

بعد میپرن بغل شوشویی میگن ک عشقم شب اومدی شام مورد علاقتو درست میکنم بوس بوس ماچ ماچ

خب یکی نیست عزیزدلم چرا جدا نمیشین بچه هم دارین حالا هیچی چرا بچه دار شدین مگ ندیده بودین بده ؟

ینی انقدر وحشتناکه ازدواج

برا همه اینجوری نیست

بختت باید ببینی چطور باشه

بخت من شبیه هیچ کس از هم سن و سالام نشد

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
صرفا قرار نیست کپی همونا بشی، منظورم اینه این همه زوج اطرافت هست داری میبینی دیگه .متاهلی یعنی همین ...

الان که متاهلم دارم میبینم چیزی که از ازدواج دیده بودم با چیزی که دارم تجربه میکنم زمین تا آسمون فرقشه .... من اطرافم زن وشوهرها رو همیشه اینطور دیده بودم که زنه شاکیه از شوهرش و بدش رو میگه یا مرد اصلا حرف زن برای مهم نیست و همیشه زندگی های پر تنش و بی احترام دیدم و مردهایی که چسبیدهان به خانوادشون حتی با سن بالا همچنان بند نافشون جدا نشده و اولویتشون زن و بچشون نیست ... اما خودم و همسرم هرگز اینطور نبودیم همیشه احترام بینمون بوده و هیچوقت پشت سر هم نمیشینیم از بدی همدیگه بگیم پیش دیگران یا همسرم اهل داد و بیداد و دعوا و آدم حساب نکردن زن نیست و خیلی ارزش قائله برای من و زندگیمون

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

۲۳ سالمه

یعنی ۱۶ سالت بوده تو رابطه بودی بابا دست مریزا دمت گرم 😅من ۱۶ سالم بود عکس برج ایفل گذاشته بودم واسه گوشی کا هفصدو پنجام هیشکی رو جز برج ایفلمو نمیدیدم چه قدر دهه جدید زود بزرگ شدین

اره راست میگه بخصوص اون قسمت که خیانتش برات رو میشه و قلبت نمیدونه چجور خون پمپاژ کنه بله خانوم شوهر منم از اوناست که سرش قسم میخورن حلال خور قول خودش ابراز علاقه های انچنانی هر جور دلت بخواد ادا عاشقا زن قبلیشم بخاطر خیانت طلاق داده حالا با هموم بم خیانت کرده جالب اینه خودش ارامش نداره و از اینکه بخوام گوشیشو دستم بگیرم میلرزه دستاش ولی باز نمیدونم خیانت و حرام چقدر لذت بخشه که اینکارو میکنه