2777
2789
عنوان

سرویس طلای بدل (بیاین لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس همون بدل بهتره

خب عزیزم بدل هم کد نداره معلومه.

ببین من آدم با تجربه ای هستم. بهترین کار اینه که سرویس طلا را بگیری ولی بعد در طول زندگی اگه دیدی آدم قدرشناسیه میتونی بفروشیش و کمکش کنی. هیچوقت هیچوقت کامل به کسی اعتماد نکن. هوای شوهرتو داشته باش ولی قبلش مصلحت خودت را هم درنظر بگیر .

نه تهران نرو لطفا یا اگه میری خیلی خیلی مواظب باش.یکی از آشنا ها رفتن لباس عروسو تهران بخرن...ده روز مونده بود به عروسی...تصادف میکنن عروس فوت میکنه....دور از جون همه

میشه با قلب مهربونت یه صلوات برام بفرستی؟آموزش زبان با قیمت مناسب
یه سرویس طلا حداقل 16 تومن میشه خریدای دیگه هر چیم باشه اینقد نمیشه

سرویس من ۸و نیم شد بنظرم طلا بگیر رعایت کن ولی اینطوری که اصلا نخری چوبشو خودت میخوری

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

سلام خوبید یکی از تاپیکاتون دیدم توسل ب شهید کردید برای ازدواج ولی قفل بود نتونستم پست بنویسم میشه لطف کنید منم راهنمایی کنی چی بخونم و نذر کدوم شهید ک بتونم حاجت ازدواجمو بگیرم؟ خیر ببینی انشاللخ۵

سلامتی و  تعجیل در فرج امام زمان صلوات