2777
2789
عنوان

سرویس طلای بدل (بیاین لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 95 پست
فردا نیای تاپیک بزنی بگی شوهرم هیچی برام نمیخره  هرکاری خودت صلاح میدونی بکن  اینجا همه ...

شوهرم داره تلاششو میکنه ک بخره ولی دارم میبینم ک واقعا نمیتونه

منم راضی نمیشم اینقد سختی بکشه

ن گلم بهش اعتماد دارم

سخت بود ولی تونستم   
اینجا بعضی خانما میگن کتاه نیا حتی شده یه ظریف بهر. یکی از آشناهامون ازدواج کرد دختره بخاطر اینکه ن ...

اره عزیزم

بستگی ب طرف داره

همه مردا مثل هم نیستن

منم زیاد دیدم

سخت بود ولی تونستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم داره تلاششو میکنه ک بخره ولی دارم میبینم ک واقعا نمیتونه منم راضی نمیشم اینقد سختی بکشه ن گل ...

منم متاسفانه بهش اطمینان داشتم... ولی بعد اینکه از یه سری خواسته هام زدم دیگه یادش نموند که من این وسط فداکاری کردم... گف همه چی که عالی بود! 

البت خداروشکر من سرویس طلا گرفتم به اصرار مادرم

جدای از حرفهای دوستان، خانوادت وقتی از نزدیک سرویستو ببینن متوجه میشن چون طلا و نقره کد روش میزنه و کاملا مشخصه. ممکنه کسی از دور متوجه نشه ولی از نزدیک که کدشو ببینن تابلوئه.

نه چه ربطی به پزشکی داره مگه نمیبینی امار داره روز به روز بیشتز میشه؟از دیروزم ک به لطف کاردانهای دو ...

ببین عزیزم...حتی برگ هم بدون اذن خدا از درخت نمیفته...ینی اگه اون بخواد همین فردا این مریضی از بین میره...قبول دارم که باید خیلی خیلی رعایت کنیم...قرنطینه و چیزای دیگه....ولی خیلی ها به خاطر همین کرونا زندگیشون معطل مونده....اونایی که دوست دارن کرونا بره برگردن سرکارشون...اونایی که دوست دارن بعد کرونا عروسی بگیرن....اونایی که نی نی توراهی دارن و دوست دارن نی نی شون و بدون استرس کرونا دنیا بیارن....اونایی که محصل دارن و نگران آینده ی جگر گوشه هاشونن....با یه جمله ناامیدشون نکن....

میشه با قلب مهربونت یه صلوات برام بفرستی؟آموزش زبان با قیمت مناسب
من اصلا سرویس نگرفتم به خاطر شرایط مالی همسرم، ولی خداروشکر فهمیده بود بعدا برام جبران کرد

چ خوب ک خانوادت قبول کردن

خانواده منکه از همین الان هی میگن باید فلان بخره فلون بخره واست!

سخت بود ولی تونستم