2777
2789
عنوان

تاخیر پریود😓😐

93 بازدید | 9 پست

سلام خانوم گلا

لطفا اگه تجربه دارین خواهرانه بهم کمک کنین چون دارم از استرس میمیرم

بنده و همسرم عقدیم و خب دیگه.........😥😥😥(البته با عرض پوزش بگم رابطه کامل نداشتیما😓)

الان یه هفته است پریودم عقب افتاده،البته معمولا دوره هام طولانیه،مثلا ۳۲ تا ۳۶ روزه،ولی الان نزدیک ۴۰ روز شده،این یه هفته گذشته علائم قبل پریود مثل شکم درد و ترشحات زیاد داشتم ولی پریود نشدم 

من اصلا فکرمم اون سمت نمیرفت،با خودم میگفتم این مدت همش خونه بودم وزنم اضافه شده بخاطر اونه ولی همسرم داره هی هرروز میپرسه پریود نشدی؟ نکنه حامله باشی🙁ایشون اعصابش خورده،منم استرس میگیرم

امکان بارداری هست؟؟؟ نمیتونیم بریم آزمایش بدم چون همه میفهمن😭 چیکار باید بکنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی بی چک بزن منم ۲۵ روزه عقب انداختم ،البته من کلا قاعدگی هام نامنظمه و خیلی پیش میاد هر ۲ ماه یه بار میشم اما ۲ بار هم تست زدم منفی بود

واست بهترین ها رو میخوام چون واسه اولین بار فهمیدمت، واسه آخرین بار عاشق شدم، واسه اولین بار بخشیدمت . به امید رویای بوسیدنت به عشق تو چشمامو خواب میکنم اگه صد دفعه باز به دنیا بیام می دونم تورو انتخاب میکنم...💔

😂😂😂😂 یاد دوران عقد خودم میوفتم منم رابطه کامل نداشتم‌یه بار عقب زدم ترسیدم گفتم حاملم نگران نباش خود استرس باعث تاخیر در عادت میشه یا تغییر اب و هوا الان مثلا بهار شده توی بدن هم تاثیر داره نگران نباش فقط بهش فک نکن میشی

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

نگران نباش عزیزم بی بی چک بزن ولی خب احتمالش کمه ک حامله باشی وقتی رابطه ی کامل نداشتی

بنظر من کیست داری چون منم اینجورب بودم

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤

😂😂😂😂 یاد دوران عقد خودم میوفتم منم رابطه کامل نداشتم‌یه بار عقب زدم ترسیدم گفتم حاملم نگران نباش خود استرس باعث تاخیر در عادت میشه یا تغییر اب و هوا الان مثلا بهار شده توی بدن هم تاثیر داره نگران نباش فقط بهش فک نکن میشی

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
آخه بی‌بی چک رو همه میگن قطعی نیست

مارک مدیکور بخر اون قابل اعتماد تره ،خیلیا استفاده میکنن و دقیق هم بوده

واست بهترین ها رو میخوام چون واسه اولین بار فهمیدمت، واسه آخرین بار عاشق شدم، واسه اولین بار بخشیدمت . به امید رویای بوسیدنت به عشق تو چشمامو خواب میکنم اگه صد دفعه باز به دنیا بیام می دونم تورو انتخاب میکنم...💔