2777
2789
عنوان

رژیم کالری شماری

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 24 پست
چی میخوری که ۵۰۰ میشه من لاغرم باید زیاد بخورم ولی صبحانم معمولا به زور ۱۸۰ اینا میشه

یه صبحونه عادی مثلا یه لیوان ماست با دو کف دست میشه تقریبا 400کالری با یه جای و دوتا شکلات تقریبی 500

یا ناهار یه کفگیر برنج وده قاشق خورش نزدیک 400،500کالری 

یا نمونه اش شام پنج قاشق الویه با دو کف دست نان شده625کالری 

من هر چی زور میزنم به ۱۰۰۰ نمیرسه 😐😐

خیلی کم خوراکم اشتها هم اصلا ندارم😣😣

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چرا میخوای چاق شی نرمالش اینه که وزنت با دو رقم اخر قدت یکی باشه

خوب من که نرمال نیستم قدم ۱۵۵ هست حداقل باید ۵۲ بشم

در اینده هم بخوام بارداربشم دکترم گفته وزنت کمه قبل بارداری به ۵۲ کم کم باید برسی 

کاش من جای تو بودم 

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 

عزیزم ببخشید یسوال داشتم!مربوط ب تاپیک شما نیست!عزیزم توی ی تاپیک گفته بودین از فیس براش چند وقتیه میخام بخرمش اما دودلم چون چیزی ازش نمیدونم فقد تعریفش شنیدم!چن تا سوال دارم اگ لطف کنی جواب بدی ممنونت میشم. فیس براش براصورت خیلی موثرهست؟؟؟چرخشی بهتره یالرزشی؟ینی چ تفاوتی باهم دارن؟دستیش بهتره یابرقی و اینک چ مارکی بخرم حاهشا ج بذه عزیزم

عزیزم ببخشید یسوال داشتم!مربوط ب تاپیک شما نیست!عزیزم توی ی تاپیک گفته بودین از فیس براش چند وقتیه م ...

فیس براش دستی دوماهه استفاده میکنم بشدت راضی ام  بنظرم برثی فقط الکی پول دادنه چون همین دستیشم عالی جواب میده مث میواک دستی و برقی میمونه خیلی فرقی ندارع....