خواهرم آدم کم حرف و مغرور و مهربونیه..از من ۵سال کوچیکتره و یه خواهر دارم که از خودم یک سال بزرگتره و مجرده و هرچقدر با من بده با خواهر کوچیکم خداروشکر خوبه..
خواهرم هفت ماهش تموم شده و قرار بود اواخر بهمن و اسفند براش سیسمونی بخرن ولی بخاطر کرونا قضیه مسکوت موند تا این که هفته پیش خواهرم زنگ زد و ازم خواست همراهیشون کنم برای خرید.. منم که توی قرنطینه بودم با ترس و لرز قبول کردم دلم براش سوخت..خلاصه چون بابام بهش فقط ۵ میلیون داده بود دلم براش سوخت و در حد دو میلیون هم خودم براش خرید کردم بعدشم که برگشتیم خونه مامانم بهش گفتم لباسا و کفش و ... پسرمو که یک سالشه و یه بار پوشیده یا یسری که اصلا نپوشیده رو براش میبرم خلاصه براش یه مشما وسیله جمع کردم و بردم خونه مامانم آخه شاغلم و مجبورم بچه هامو صبح ببرم اونجا..به مامانم سپردم که بهش بده وسایلو بعدم رفتم اداره..اما بعدازظهر وقتی برگشتم و همسرم اومد دنبالمون .. سر یه موضوعی از مامانم دلخور شدم و سرینگین خداحافظی کردم..رفتم وسایلمو از اتاق بردارم دیدم مادرم آورده همون وسایل سیسمونی رو که صبح آورده بودم گذاشته جلوی در و منم نمیدونستم همسرم هم فکر کرده وسایل بچه هامونه با خودش اورد توی ماشین..خیلی عصبانی شدم رسیدیم خونه به خواهرم زنگ زدم میگم تو دیدی مامان این کارو کرد گفت اره گفتم من که برای اون نیاوردم برای تو آورده بودم برگشته میگه مامان گفت خودم برات میخرم..گفتم تو نگفتی بهش کارت درست نبود میگه ول کن بابا..آدم انقدر بی تفاوت و خودخواه؟ هیچوقت ندیدم توی این جور مواقع طرفداری کسی رو بکنه خیلی ازش ناراحتم