2777
2789
عنوان

عزیزانی که یوگا کار می کنن بیاین از خاطرات و خوبی هاش با هم بگیم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 27 پست
یه ورزش کششیه که خیلی حرکات مختلفی داره و انعطاف عضلات بدن رو کم کم بالا میبره. باید تحت نظر مربی یا ...

عزیزم من زانوی چپم کشککش چند بار شکسته توانایی انجامش رو دارم؟ 

خیلی عالیه مخصوصا اگه هات یوگا کار کنی. با یه اپ تو خونه شروع کن 

اصن توخونه نمیتونم ارادشوندارم متاسفانه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من زانوی چپم کشککش چند بار شکسته توانایی انجامش رو دارم؟ 

به نظرم  از یه متخصص بپرسی بهتر باشه. ولی تا اونجایی که من میدونم باید بدون اینکه به خودت فشار بیاری حرکاتش رو انجام بدی. تا هر جا کشش داشتی انجام بده. خیلی حرکاتش متنوعن. ولی فکر کنم با مربی انجام بدی بهتر باشه. 

خب پس صبر کن باشگاه ها باز که شدن برو خیلی خوبه.

من بیشترمیخوام واسه چاق شدن و بزرگ شدن اندامم برم بنظرت چ ورزشی خیلی تاثیرداره تواین چیزایی ک گفتم

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
من بیشترمیخوام واسه چاق شدن و بزرگ شدن اندامم برم بنظرت چ ورزشی خیلی تاثیرداره تواین چیزایی ک گفتم

در مورد اون دقیق نمی دونم ولی در مورد خود یوگا می دونم پایین تنه رو خوش فرم می کنه. و اندام رو سفت میکنه. یکی از دلایل وزن نگرفتن هم دستگاه گوارشه و طبع خشک داشتن. خب با یوگا وزن هم میگیری چون کار دستگاه گوارش رو بهتر می کنه. و اگه طبعت خشکه به نظرم باید بدنت رو به تعادل برسونی و غذای با طبع تر بخور. تو تاپیکم. لیست غذاهای با طبع تر رو گذاشتم 

سلام. ممنون از تاپیک خوبتون. یه سوال دارم. شما آپ خوبی برای یوگا می‌شناسین؟ متشکرم 

سلام عزیزم خواهش می کنم 🌹 بله keep yoga app جامع و خوبیه. خودم ازش استفاده می کنم لینکشو اینجا میذارم 

سلام عزیزم خواهش می کنم 🌹 بله keep yoga app جامع و خوبیه. خودم ازش استفاده می کنم لینکشو اینجا میذا ...

خیلی محبت کردین. متشکرم. 

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه