2777
2789
عنوان

هزینه ی گچ گرفتن دست گربه چقدره

182 بازدید | 16 پست

من میرم کتابخونه درس بخونم اونجا چند تا گربه هستن تازه بدنیا اومدن ۱ ماهشون میشه تقریبا مامانشونم ولشون کرده

یکی از این گربه ها از کتابخونه رفته بیرون دستش شکسته دستشو راه رفتی نمیذاره زمین جمع میکنه تو شکمش با صورت میخوره زمین هی ناله میکنه جیگرم کباب میشه میبینمش چقدر هزینه اش میشه بخوام ببرم گچ بگیرن دستشو

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد نمیشهفقط فوری ببربمونه بدجوش بخوره مکافات میشه

دو روز اینجوری شده ادم میبینه انگار جن دیده

موضوع اینه چ جوری میخوای ببریش فک نکنم گرون بشه

میزارمش تو کارتون با بابام میبرمش مامانم از گربه وحشت داره باید دستشو گچ بگیرین دارو هاشو بخرم بدم دوستم تو خونشون نگه داره تا خوب بشه

اخی چقد مهربونی شما

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

شاید زدنش

کدوم شهری ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یه کلینیک میشناختم حیوونای خیابونی رو رایگان درمان میکرد.اگه میتونی ببر چون خیابونیه شاید یه تخفیفی ...

کجاست ؟

بابام یجا رو میشناسه سگامونو میبریم اونجا واکسن میزنن به اونجام زنگ میزنم ببینم چقدر میشه هزینه شو میخوام با پس انداز خودم بدم میترسم اون همه نداشته باشم

کجاست ؟ بابام یجا رو میشناسه سگامونو میبریم اونجا واکسن میزنن به اونجام زنگ میزنم ببینم چقدر میشه هز ...

شهرستان بود. آره بهترین کار اینه زنگ بزنی بپرسی. حتما موقع پرسیدن بگو توی خیابون پیداش کردی که فکر نکنن مال خودته و میتونی زیاد هزینه کنی. شاید یه تخفیفی بدن

عزیز دلم، چقدر مهربونی! امیدوارم خدا به قلب پاکت نظر کنه و در همه مراحل زندگی موفق باشی. اگر طرز فکر همه این بود دنیا میشد گلستون. حالا که تصمیم به این کار خداپسندانه گرفتی ببرش پیش دام پزشک بالاخره باهم به توافق میرسید. فکر نمیکنم هزینه ش زیاد باشه. در حد یه آتل هم کارسازه