2777
2789

من چند سالی هست که یوگی هستم. به نظرم خیلی خوبه. تمام فایده هایی که این ور و اون ور در موردش خوندم واقعا واسم تجربه شده. 💃💃💃 مثلا تمرکزم رو بالا برد. قدرت بدنیم زیاد شد. خوابم بهتر شد. دستگاه گوارشم عملکردش بهتر شد. اندامم رو فرم اومد. 💪💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی فواید داره.اما متاسفانه نمی‌دونم از کجا باید شروع کنم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

نمیدونم چ نوع ورزشیه اما یه بارواسه روفرم شدن اندامم ثبت نام کردم بیعانه هم دادم دیگه نتونستم برم

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
میشه بیشتر توضیح بدی راجع بهش؟ من خیلی راجع به ارامشش شنیدم ولی دقیق نمیدونم چیه جریانش

یه ورزش کششیه که خیلی حرکات مختلفی داره و انعطاف عضلات بدن رو کم کم بالا میبره. باید تحت نظر مربی یا مثلا یه اپ کم کم حرکات رو از اسون به سخت انجام داد. همه حرکاتش از اسون به سخت واسه تخلیه هیجانات خیلی کمک کننده است.