2777
2789

سلام من میخوام برای روشن شدن بیکنی برم لیز خواستم بپرسم کسی رفته راضی اید و دکترتون کی بود و کاملا مشکلتون حل شد؟؟ممنون اگ بگید

من فردا دومین جلسه ام هست که میخوام برم.دفعه ی اول خیلی خوب بود.پوست بدن رو نرم میکنه.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چهار جلسه رفتم لیزر موهای زائد که بعدش این کرونای کوفتی اومد همش بر باد رفت، برای روشن شدن واژن د ...

شما برای موهاش رفتید تا الان چطور بوده و برای روشن شدنشم میرید؟

برای سفید شدنش میری خوبه؟ هزینش چقدر 

من برای بیکینی و دوتا پا و زیربغل و چونه.

220هزار دادم.آره برای سفیدی هم رفتم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
چه خوب قیمتش عالیه...کدوم شهری کجا رفتی؟؟

خوزستانم.شهر بهبهان.مطب دکتر رویا قنواتی

من برای بیکینی و دوتا پا و زیربغل و چونه. 220هزار دادم.آره برای سفیدی هم رفتم

جلسه ای؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون