2777
2789
عنوان

تاپیک ترکید

300 بازدید | 49 پست

خانوما کسی که تو حمام و دستشویی خونش خودار....ضایی می کنه خودش می دونه و خدای خودش و اعمال خودش 

کسی که نمی کنه خودش می دونه و خدای خودش 

نشر این عناوین اصلا کاردرستی نیست یه خانمی اومده نوشته کسی که بخواد بزنه کار به حرف بقیه نداره ، چرا داره از این سایت هزاران نفر بازدید می کنن بین اینا یه دختر یا یه پسر شونزده هفده ساله باشه شایدم کمتر بیاد ببینه 

شما می یای تاپیک اینطوری می زنی ده نفرم می یان زیرش می نویسن بله اشکال نداره ، فلان و......

یکی می یاد می نویسه برا بدن خوبه ، چرا ؟ چون پزشک غربی که با صدنفر می خوابه خودش ده هزار بار زده می گه اشکال نداره 

شما می ری می خوابی اما اون می مونه و حرف بقیه و .....

یه کسی هست که این کارو می کنه اما بعدش یه عالمه اضطراب می گیره که چرا کردم و کم کم ترکش می کنه و جلوی کلی اسیب و می گیره اما با خوندن اینا اون جوونم با خودش می گه بی خودی استرس داشتم چه کار خوبی بوده همه می کنن در صورت اینکه همگانی شدن یک کار دلیل بردرستی اون نیست

یکی از دلایل راضی نبودن زن و مرد از رابطه ی جنسی خودارضایی در گذشتس 

کاری ندارم کسی که دوست داره خودش می دونه ولی خواهشا به دیگران نگید که درسته یا نادرست چون این و کس دیگه ای مشخص می کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه نادرسته... خودمونو نزنیم به اون راه🙄

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من تو اقدامم یه مدت تحریکم بی دلیل وقت و بی وقت شدید شده بود تاپیک زدم راه چاره بگیرم یه عده مسخره کردن یه عده گفتن ول کن بابا حالشو ببر یه عده گفتن بخاطر تغییرات هورمونه اشتباه از من بود نباید تاپیک میزدم تازه وارد بودم هیچی نمیدونستم از سایت

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
شما پزشکین؟

رفتی به پزشکی نداره.... هرادم عاقلی میدونه مضره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من تو اقدامم یه مدت تحریکم بی دلیل وقت و بی وقت شدید شده بود تاپیک زدم راه چاره بگیرم یه عده مسخره ک ...

بله چون خانمای اینجا فقط خودشون و می بینن مثلا می یای می نویسی با شوهرم دعوا کردم ده نفر می گن طلاق بگیر 

فقط طلاق اونوقت یکی نیست بگه اگر فقط طلاق راهشه چرا خودت سالهاست کنار شوهرت داری زجر می کشی دعوای من و شوهرم یک هزارم دعوای شما نیست پس تویی که انقدر راحت نسخه برای یه زندگی می پیچونی چرا طلاق نمی گیری 

رفتی به پزشکی نداره.... هرادم عاقلی میدونه مضره

پس تکست پزشکی که میگه سیف ترین نوع فعالیت جنسی اینه اشتباه میکنه نمیخواستم کشش بدم ولی چون اینجوری گفتی مجبورم بگم که وسواس تو این کار که یکی اش همون احساس گناهه بعدشه مشکل سازه و باید اون احساس گناه و وسواس برطرف بشه نه خود اون عمل

بله چون خانمای اینجا فقط خودشون و می بینن مثلا می یای می نویسی با شوهرم دعوا کردم ده نفر می گن طلاق ...

حرفتو باید با طلا نوشت 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
پس تکست پزشکی که میگه سیف ترین نوع فعالیت جنسی اینه اشتباه میکنه نمیخواستم کشش بدم ولی چون اینجوری گ ...

ببخشید خانم اگر منظور شما پزشک غربیه خودش می کنه ، اون می یاد می گه مشروبم خوبه ، اون با صد تا زن یا مردم رابطه داره ماباید الگومون اونو قرار بدیم شما مختاری به حرف هرکی خواستی گوش بدی نیا توی یه کشور اسلامی بین یه عده مسلمون بگو مقاله ی انگلیسی شما برو به حرف دکتر ما ولی موضف نیستیم از یه دکتر بی خدا پیروی کنیم

هر عملی وقتی گناه اعلام میشه که مفسده داشته باشه.

حرمت=مفسده شدیده

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ببخشید خانم اگر منظور شما پزشک غربیه خودش می کنه ، اون می یاد می گه مشروبم خوبه ، اون با صد تا زن یا ...

هیچ پزشک غربی نمیگه مشروب خوبه میگه زیاده روی تو الکل باعث میشه کبد آسیب ببینه و اینکه همون منابع پزشکی غربی میگه تک پارتنری (حالا همسر یا پارتنر) بهترین حالته ممکنه پس لطفا از خودتون حرف در نیارین این حرفا نتیجه اش میشه همین که یسریا میان روغن بنفشه و ادرار شتر تجویز میکنن