2777
2789
عنوان

تاپیک ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 49 پست
هیچ پزشک غربی نمیگه مشروب خوبه میگه زیاده روی تو الکل باعث میشه کبد آسیب ببینه و اینکه همون منابع پز ...

پس با این حال چرا انقدر انسان منزوی ، طلاق ، جنایت ، قتل و ... از کشورهای غربی با پزشکای غربیه خوب نگاه کنید جهان داره می ترکه اینا تقصی کیه ، اسرائیل و امریکا تمام جهان و به خون کشیدن تقصیر مسلماون هاست ، می بینید ما از عقاید اسلام پیروی می کنیم و هیچ جای دنیا خون هیچ بی گناهی گردمون نیست اما انسان های منزوی غرب نشین که به همجنس گرایی و ... اتکا کردن افتادن به جون مردم 

درضمن امار خیانت در کشور های خارجی خیلی بیشتر از ایرانه البته اونایی هم که خیانت می کنن تحت تاثیر فیلم های غربی با پشتوانه ی همون ادمان 

هیچ پزشک غربی نمیگه مشروب خوبه میگه زیاده روی تو الکل باعث میشه کبد آسیب ببینه و اینکه همون منابع پز ...

شما پزشکید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس با این حال چرا انقدر انسان منزوی ، طلاق ، جنایت ، قتل و ... از کشورهای غربی با پزشکای غربیه خوب ن ...

الان چه ربطی داشت اینقدر سفسطه از کجا آوردی خواهر محترم وقتی نمیتونی جواب بدی چرا سفسطه میکنی میتونی سکوت کنی و اشتباهتو بپذیری رفتار جامعه چه ربطی به علم پزشکی داره علم پزشکی همش غربیه و کل این واکسنا و داروهایی که مطمئنا خودتم مصرف کردی همشونو افراد غربی ساختن اینو قبول نداری ؟  

😂😂👍👍👍👍

دوست عزیز فقط برای اینکه بخودت بیای توصیه میکنم کاشف واکسن فلج اطفال که خودتم در بچگی مصرف کردی و جونتو بهش مدیونی یه سرچی بکنی و ببینی کی بوده و دینش چی بوده و شاید اونموقع بفهمی علم پزشکی چیزی فراتر از دین و مذهبه و مربوط به انسانیته واسه راهنماییم اسمشو واست مینویسم که خیلی تو زحمت نیفتی 

جوناس سالک

الان چه ربطی داشت اینقدر سفسطه از کجا آوردی خواهر محترم وقتی نمیتونی جواب بدی چرا سفسطه می ...

😂😂😂😂😂😂😂اتفاقا کاری که انجام ندادم سفسطس 

اتفاقا ماهم پزشکای خیلی خوبی داریم یکیش ابن سینا 

داروی وبارو کی ساخت خانم اذر اندامی 

زکریای رازی و ..... اینام پزشکای مان 

البته ماباید بدونیم خیلی از بیماری ها دراومده از غرب 

شما برو بزن راحت باش مام بهت کاری نداریم ولی نگو درسته مرسی 

نه نیستم ولی حرفام علمیه و منبع دارم ادعایی ام ندارم در مورد پزشک بودن

طبق فرمایش خودتون پرسیدم.

خب ما هم برای حرفمون منبع داریم و از خودمون حرفی نمیزنیم.

امثال تبریزیان رو هم قبول نداریم که شما به عنوان شاهد مثال میارید.

در پناه حق

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دوست عزیز فقط برای اینکه بخودت بیای توصیه میکنم کاشف واکسن فلج اطفال که خودتم در بچگی مصرف کردی و جو ...

علم اون واکسن و کی بهش داده ؟

خدا 

پس من یک درصدم خودم و مدیونش نمی دونم چون علمش و از کس دیگری داره

داروی وبا چون باکتریه آنتی بیوتیکه که اولین بار فلیمینگ کشفش کرد که انگلیسی بود

ببین برو بزن انقدر بزن از انقدر بیشتر فقط من خودم و ملزم دونستم بگم که هرکسی سرش تو کفش خودش باشه ظاهرا شما خیلی علاقه داری جوانان و به مفسده بندازی 👏👏👏👏 چه سرعت عملی داری برای سرچ زدن اسما تو اینترنت افرین