2777
2789
عنوان

کیک تولد برای دخترم پختم+عکس

1109 بازدید | 36 پست

بچه ها فردا تولد دخترمه ولی من یه تولد کوچولو براش گرفتم البته خودمون چون تو قرنطینه ایم🌹

گاهی که دلت شور میزند و اضطراب فرصت نفس کشیدن را از تو میگیرد ، آرام زمزمه کن: فاللهُ خَیرُ حافظاً و هو ارحمُ الراحمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین به ما هم یاد بده  منم میخوام بپزم  ولی میترسم مرحله خامه کشی خراب کنم چون تا حالا ...

منم خودم اولین بار بود از این دستور میپختم ولی عالی بود خامه اش هم خامه قنادب بود فقط باید ده دقیقه بزنی با همزن دیگه بعدش کاری نداره راحت میتونی خامه کشی کنید

گاهی که دلت شور میزند و اضطراب فرصت نفس کشیدن را از تو میگیرد ، آرام زمزمه کن: فاللهُ خَیرُ حافظاً و هو ارحمُ الراحمین
تولدش هزاران بار مبارک.انشاالله موفقیت هاشو جشن بگیرین❤به به عجب کیکی دلم اب افتاد.منم ششم تولد شوهر ...

ممنونم🌹🌹